5 lucruri ale unui agent imobiliar de succes - RealKom Imobiliare București

5 lucruri pe care trebuie să le știi dacă vrei să devii un agent imobiliar de succes

  • Authorrealkom
  • Date 22 martie 2021
  • CategoryRealkom Imobiliare

Cristi Stanciu, CEO & Founder al agentiei RealKom Imobiliare, după o experiență de aproape 17 ani în imobiliare, și după vânzări de milioane de euro, explică într-un articol pentru Imobiliare Bucureștene care sunt cele 5 lucruri de care trebuie să țină cont un viitor agent imobiliar de succes

Răbdarea este o mare calitate a unui agent imobiliar de succes

Trebuie să știi când și cât să aștepți, când să presezi și când să te joci cu momentele de așteptare. Evaluează bine situația și ia cea mai bună decizie.

„Program flexibil“

Acesta este programul unui agent imobiliar de succes. Fii disponibil pentru întâlniri, adaptează-te la programul clientului și vei avea doar de câștigat. Mai multe vizionări, mai multe întâlniri, mai multe vânzări sau închirieri.

Succesul unui agent imobiliar nu vine peste noapte

Din exterior, lucrurile pot părea simple, însă reușita vine doar după o pregătire minuțioasă a ofertelor, după multe ore de documentare, după autoperfecționare zi de zi și dedicare.

Meseria unui agent imobiliar nu este despre case și apartamente, ci despre oamenii cărora agentul imobiliar de succes le poate schimba viața.

Înțelege oamenii și nevoile lor, fii atent la ce îți comunică, găsește soluții pentru ei și împlinește-le așteptările. Oamenii fac lucrurile să se întâmple. Proprietățile nu se vând singure.

Un agent imobiliar de succes este 80% pe teren și 20% la birou

Acesta este traseul zilnic al unui agent imobiliar. Succesul lui depinde în mare măsură de coordonarea sub umbrela unei companii. Lucrează în echipă, învață în echipă, fii deschis la nou și drumul tău în carieră va fi doar în sus!


Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?
sau vrei să faci parte din echipa noastră?
Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

Cristi Stanciu
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112


Citește și alte articole de interes, despre cum să devii un agent imobiliar de succes, scrise de agenția RealKom Imobiliare București aici.