Ghid pentru amenajarea bucătăriei unui apartament din București Realkom Imobiliare

Ghid pentru amenajarea bucătăriei unui apartament din București

  • Authorrealkom
  • Date 15 iunie 2021
  • CategoryRealkom Imobiliare

Agenția RealKom Imobiliare București vă prezintă un articol de interes despre amenajarea bucătăriei unui apartament din București. Casele moderne nu mai respectă aceleași reguli tradiționale de compartimentare a unui apartament. Asta pentru că oamenii s-au schimbat, la fel și ritmul vieții lor. În timp ce părinții noștri închideau ușa bucătăriei pentru a nu lăsa mirosul în casă, generațiile de astăzi vor un open space cât mai larg care să unească bucătăria de living și chiar de balcon. Iată câteva sfaturi de amenajare a bucătăriei în 2019.

Modele de bucătării și amenajarea bucătăriei unui apartament din București

Bucătăria completă

Bucătăriile gata mobilate pe care le poți cumpăra direct din magazine sunt întotdeauna o soluție simplă. Ele îți vor oferi mereu strictul necesar și, în funcție de model, mobilier de o calitate bună pe care să îl poți folosi pentru mult timp. Avantajul? Există foarte multe variante complete pe piață, așa că amenajarea bucătăriei poate fi făcută rapid cu un model estetic și util. Dezavantajul? Trebuie să găsești modelul care se potrivește perfect din punct de vedere al spațiului și al culorilor, ceea ce nu este întotdeauna ușor.

 

Bucătăria personalizată

O variantă puțin mai costisitoare, dar mult mai ușor de adapatat pentru bucătăria ta. Îți poți alege modelul, piesele de mobilier, texturile, culorile și chiar accesoriile. O investiție consistentă, dar care aduce și o satisfacție pe măsură. Poți apela chiar la ajutorul unui designer de interior pentru a obține bucătăria la care visezi cu ajutorul unui expert.

În cazul în care optezi pentru bucătăria personalizată, iată câteva dintre cele mai noi tendințe.

 

Mobilier modern și minimalist

Mai puține piese suspendate și mai multe rafturi deschise. Noile tendințe facilitează accesul și simplifică operațiunile din bucătărie, fără pereți încărcați și dulapuri care ascund zeci de produse de care, de cele mai multe ori, nu avem nevoie și uităm că le avem. Totul cât mai deschis și simplu. Chiar și clasica masă este înlocuită de un blat lung de lucru, uneori aflat chiar la limita dintre bucătărie și living.

Nuanțe mai vii și trenduri de culoare

Culorile neutre nu mai sunt atât de populare. Albastrul navy și texturile de cuarț sunt cele mai căutate pentru piesele de bază. Albul și negrul rămân în continuare în topul preferințelor pentru română, însă în combinații premium care transformă bucătăria într-un adevărat colț de artă.

Accesoriile

Mânerele dulapurilor au devenit foarte mici, aproape invizibile, sau au fost înlocuite definitiv cu sisteme de glisare automată. Senzația de „greu” dispare din design-ul rafturilor, iar corpurile de iluminat devin mai mult decât o sursă de lumină – se transformă în adevărate accesorii de design care, în ton cu restul bucătăriei, trebuie să fie simple, subțiri și de efect prin culori.
Amenajarea unei bucătării devine mult mai plăcută atunci când ai casa ta și investești mai mult decât bani pentru a o face așa cum îți dorești. Găsește-ți spațiul perfect cu o bucătărie pe măsură apelând la o agenție imobiliară din București.


Suntem informați și te informăm și pe tine
Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112


Citește și alte articole de interes, despre amenajarea bucătăriei unui apartament din București scrise de agenția RealKom Imobiliare București aici.