Apartament Bucuresti cu prioritate la închiriere

Apartament Bucuresti cu prioritate la închiriere

  • Authorrealkom
  • Date 4 iunie 2021
  • CategoryRealkom Imobiliare

Agenția RealKom Imobiliare București vă prezintă un articol de interes despre apartament Bucuresti cu prioritate la închiriere. Închiriatul apartamentelor reprezintă soluții temporare sau pe termen mediu pe care românii le preferă în detrimentul achiziționării unui imobil. Diferența investiției este sesizabilă, iar avantajele sunt evidente: libertatea de mișcare și upgradarea locului odată cu creșterea veniturilor sau a nevoilor.

Totuși, piața de închirieri în sine este una complexă în București. În timp ce proprietarii încearcă să își „vândă” cât mai bine garsonierele și apartamentele, agenții cu experiență știu foarte bine cum să le clasifice și ce să le recomande clienților interesați. Așadar, vom urmări tipuri de apartamente care au întâietate la închiriere din perspectiva unei agenții imobiliare.

 

Apartament Bucuresti cu prioritate la închiriere în zona centrală

În continuare, chiar și în 2020, zona este criteriul de bază pentru chiriași. Încercăm întotdeauna să le oferim acestora soluții cât mai bune pentru nevoile lor. Majoritatea caută un loc cât mai aproape de locul de muncă, acesta fiind și motivul pentru care chiria încă este opțiunea lor principală. Acesta este și adevărul, de ce ai face rabat de la locație atunci când motivul pentru care închirierzi este că poți sta oriunde?

Zonele centrale (Unirii, Tineretului, Nerva Traian, Romană, Victoriei) sunt cele mai scumpe, dar și cele mai ofertante. În portofoliul RealKom avem apartamente pentru toate tipurile de clienți și cerințele lor.

 

Apartament Bucuresti cu prioritate la închiriere construit după anii 1980

Cu fiecare an, construcțiile vechi încep să pară tot mai nesigure în ochii chiriașilor. Amintirea cutremurului din 1977 este încă vie în ochii bucureștenilor, de aceea ei caută apartamente în blocuri construite după anii 1980. În același timp, nu ai încredere totală nici în ansamblurile noi construite rapid pentru a satisface o cerere mare, pentru că nu sunt convinși de calitatea lor. Blocurile construite între anii 1980-2000 rămân preferatele bucureșenilor când vine vorba de investiții imobiliare și închiriere.

 

Apartament Bucuresti cu prioritate la închiriere utilat, dar nemobilat

Cei care au locuit în chirie câțiva ani deja, au strâns o mulțime de lucruri personale, chiar și piese de mobilier. Mai ales cuplurile tinere care urmează să își formeze o familie. De aceea, apartamentele utilate, dar nemobilate au o căutare tot mai mare. Băile și bucătăria sunt perfect funcționale din prima zi, în timp ce camerele așteaptă să fie umplute cu obiectele personale, după preferințele și nevoile fiecăruia. Avantajul nu este doar acela de a amenaja spațiul după bunul plac, ci și prețul redus pentru un apartament care putea costa cu 100-150 de euro/lună mai mult dacă ai fi fost complet mobilat.

 

Apartament Bucuresti cu prioritate la închiriere situat la etaj intermediar – nici parter, nici ultimul etaj

Un apartament situat la etaj intermediar se bucură de mai multe avantaje. Căldura venită din partea vecinilor, o podea mai caldă, un acoperiș care nu suferă degradări în urma unor fenomele meteorologice intense precum furtuni sau viscole.

Deși bucureștenii evită pe cât posibil aceste tipuri de apartamente, soluțiile moderne se pot dovedi eficiente în combaterea problemelor de temperatură. Aparatele de aer condiționat, jaluzelele varticale care resping razele UV sau încălzirea în pardoseală sunt doar câteva dintre ele. Așadar, dacă vorbim de închirieri pentru apartamente, vor fi preferate cele poziționate undeva la mijlocul clădirii, însă nici cele aflate la extremități nu mai reprezintă o problemă atât de mare.

Confortul și bucuria găsirii unui apartament potrivit primează în fața unor probleme ce pot fi ajustate.

 

Acestea sunt câteva dintre tipurile de apartamente care au întâietate când vine vorba de închirieri. Sfaturile RealKom sunt oferite în urma unei experiențe de peste 10 ani în piața imobiliară din centrul Bucureștiului, de aceea ne bucurăm să vă fim alături și pentru zona de închirieri apartamente în București. Pentru orice întrebare legată de procesul de închiriere, vă așteptăm pe site-ul nostru.


Suntem informați și te informăm și pe tine
Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112


Citește și alte articole de interes, despre apartament Bucuresti cu prioritate la închiriere scrise de agenția RealKom Imobiliare București aici.