Apartamente București pentru familii - 3 zone ideale Realkom Imobiliare

Apartamente București pentru familii – 3 zone ideale

  • Authorrealkom
  • Date 20 iunie 2021
  • CategoryRealkom Imobiliare

Agenția RealKom Imobiliare București vă prezintă un articol de interes despre apartamente București pentru familii și 3 zone ideale în care le găsești. Între cei care își caută o locuință nouă, familiile tinere se deosebesc prin lista lungă de dorințe și nevoi care trebuie bifate obligatoriu. Noi înțelegem perfect acest lucru, pentru că atunci când apar copiii, toate investițiile tale încep să fie gândite pe termen lung, mai ales cele imobiliare. Așadar, haideți să vedem care sunt cele mai căutate cartiere din București de către familii și ce oferă ele pentru a se afla în acest top.

  1. Apartamente București pentru familii – zona Cartierul Tineretului

Această zonă acoperă toate nevoile unei familii la un nivel la care oricine se poate bucura de facilități pentru o perioadă îndelungată de timp. În primul rând, este perimetrul care leagă centrul Bucureștiului (Zona Unirii) de parcul Tineretului. Așadar, accesul către centru se face foarte ușor.

Apoi, cartierul Tineretului este una dintre cele mai sigure zone pentru locuit. Calitatea aerului este și ea în parametri mai buni decât în alte zone din București, datorită parcului și a spațiilor verzi. Mai mult, magazinele și restaurantele sunt nelipsite, deci vă puteți bucura de timp de calitate împreună. Și, unul dintre cele mai importante aspecte, educația celor mici poate fi asigurată prin unități de învățământ bune și sigure, care încep de la clasele primare și culminează cu finalizarea liceului.

 

  1. Apartamente București pentru familii – zona Cartierul Aviației

O zonă mai scumpă, dar foarte căutată de familiile care cumpără apartament în București. Este o zonă care oferă de toate, de la unități renumite de învățământ, până la siguranță și încrederea că cei mici se pot descurca de unii singuri după o anumită vârstă. În plus, parcul Regele Mihai I (Herăstrău) este unul dintre cele mai mari și mai curate parcuri din capitală.

Datorită poziționării, această zonă are acces facil atât către centrul orașului, cât și spre cartierele Băneasa și Otopeni, transformând o sesiune de cumpărături în familie sau o excursie spre munte într-o activitate mult mai puțin stresantă.

 

  1. Apartamente București pentru familii – zona Cartierul Titan

Titan este un cartier „veteran” în București, iar transformarea lui în bine este cât se poate de evidentă. A devenit unul dintre cele mai căutate cartiere din București, datorită spațiilor verzi, al centrelor comerciale, dar și al parcului A.I. Cuza (IOR) în care sute de copii se joacă în siguranță în zilele de vară. Este o opțiune mai ieftină pentru a cumpăra un apartament în București, iar satisfacția este una mare atât pentru părinți, cât și pentru copii. Dacă apartamentul se află în apropierea unei stații de metrou, lucrurile vor fi cu atât mai bune pentru toată lumea în fiecare dimineață.

Dacă nu sunteți deciși în vederea cumpărării unui imobil într-o plajă atât de largă de apartamente în București, apelați la o echipă de experți, o agenție imobiliară care să vă îndrume și să vă ajute să găsiți exact ce căutați în cel mai scurt timp și cu un efort minim.


Suntem informați și te informăm și pe tine
Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112


Citește și alte articole de interes, despre apartamente București pentru familii scrise de agenția RealKom Imobiliare București aici.