piata unirii

Apartamente de vânzare în sectorul 2

  • Authorrealkom
  • Date 15 noiembrie 2018
  • CategoryRealkom Imobiliare

Locația este una dintre principalele caracteristici pe care le verificăm înainte de a cumpăra un apartament. În orice oraș, zonele centrale sunt cele mai căutate, deoarece oferă acces atât către zona turistică a orașului, cât și către celelalte zone de mare interes.

În București, sectorul 2 este foarte popular, foarte multe persoane căutând apartamente de vânzare în zonele Unirii sau Ștefan cel Mare, deoarece, în acest fel, ar avea acces la diferite locații unde își pot petrece timpul liber, dar și la celelalte zone de interes din Capitală, cum ar fi Piața Victoriei sau Pipera, zone unde se pot deplasa în interes de serviciu.

În plus, aceste zone beneficiază de acces la stațiile de metrou, asigurând transportul călătorilor în timp scurt.

Apartament de vânzare pe Bulevardul Unirii

Perfect pentru o familie mare, RealKom vă pune la dispoziție un duplex situat pe Bulevardul Unirii, care oferă acces stradal și vedere stradală din imediata apropiere a obiectivelor turistice precum fântânile din Piața Unirii sau Casa Poporului.

Poziționat la etajul 6 al unui imobil de 7 nivele, duplexul are o suprafață utilă de 103 mp în interior, la care se adaugă și 3 balcoane mari, ajungându-se la o suprafață utilă totală de 118 mp.

Fiind vorba de un spațiu mare și de o locație bună, duplexul poate servi fie drept locuință, fie drept spațiu de birouri.

Apartament în zona Ștefan cel Mare

O altă zonă populară și accesibilă din sectorul 2 este Bulevardul Ștefan cel Mare.

Aici veți găsi un apartament cu 3 camere care beneficiază de acces stradal și vedere mixtă aflat în imediata apropiere a Stadionului Dinamo și a străzii Barbu Văcărescu.

Foarte important este faptul că apartamentul este mobilat și utilat modern și a fost renovat integral în 2017, blocul fiind reabilitat chiar anul acesta.

Alege RealKom!

Pe site-ul RealKom veți găsi mereu oferte pentru apartamente sau case de vânzare în toate zonele Bucureștiului!