2

Apartamente de vânzare în zona Berceni

  • Authorrealkom
  • Date 10 octombrie 2018
  • CategoryRealkom Imobiliare

Parte integrantă a sectorului 4, zona Berceni este foarte populară și căutată în rândul celor care caută apartamente de vânzare în București.

În primul rând, zona este recunoscută pentru faptul că aici se pot găsi apartamente de vânzare ieftine, dar care oferă un nivel ridicat de confort. În plus, cea mai utilizată magistrală, magistrala 2, trece chiar prin cartierul Berceni. Astfel, cei care locuiesc aici ajung foarte rapid și ușor în zone de mare interes ale orașului, cum ar fi Piața Unirii, Piața Victoriei sau cartierul Pipera.

Din aceste motive, cartierul Berceni a fost luat un vizor de către dezvoltatorii imobiliari care au pus bazele unor proiecte și ansambluri rezidențiale de succes în această zonă.

Apartament cu 2 camere lângă Bulevardul Alexandru Obregia

Dacă sunteți în căutarea unui apartament în zona Berceni, RealKom vă pune la dispoziție un apartament cu 2 camere situat pe Aleea Aliorului, în imediata apropiere a stației de metrou Apărătorii Patriei și a Bulevardului Alexandru Obregia. Imobilul vine la pachet cu acces stradal și vedere stradală și beneficiază de o zonă liniștită. Poziționat la etajul 6 al unui imobil de 10 nivele, apartamentul este decomandat, având o suprafață utilă de 52 de metri pătrați și poate fi achiziționat la un preț de 57.500 €.

Apartament pentru familie în Berceni

Tot în Berceni, veți găsi și apartamente mari, în special pentru familii numeroase.

Pe site-ul RealKom veți putea găsi un apartament cu 4 camere situat în zona Olteniței, pe Strada Caporal Ion Gheorghe. Imobilul oferă acces stradal și o vedere mixtă din imediata apropiere a centrului comercial Big Berceni și Șoseaua Olteniței.

Acesta se află la parterul unui imobil de 4 nivele, având o suprafață utilă de 87 de metri pătrați și are în folosință o uscătorie și o boxă la subsol de 12 metri pătrați.

Apartamentul este decomandat și poate fi achiziționat la prețul de 82.500 €.

Alege RealKom!

RealKom vă pune la dispoziție apartamente de vânzare în cele mai bune zone din București, la prețuri avantajoase.