Apartamente noi București - amortizare investitii - RealKom Imobiliare

Apartamente noi București – amortizare investitii

  • Authorrealkom
  • Date 10 martie 2021
  • CategoryRealkom Imobiliare

Agenția RealKom Imobiliare București vă prezintă titluri importante din presa economică de astăzi, dedicate pieței imobiliare din România și din lume cu accent pe apartamente noi București – amortizare investitii.

1. Randamentul pentru apartamente noi București este printre cele mai bune din regiune. În ce cartiere se amortizează cel mai repede investițiile?

randamentul obținut din închirierea unei locuințe noi bicamerale (construcție după anul 2000), în suprafață de 55 de metri pătrați utili, variază, în Capitală, între 5% și 7%. Cele mai bune niveluri ale acestui indicator, de circa 6,5%, sunt înregistrate în cazul apartamentelor aflate mai departe de centrul orașului, în cartierele cu densitate mai mare, precum Dristor-Vitan, Berceni, Rahova, Crângași.

Citește mai mult despre amortizarea investițiilor pentru apartamente noi București în Imobiliare.ro

2. Evoluţia chiriilor înainte şi după STAREA DE URGENŢĂ în pandemie

În medie, chiriile pentru proprietăţile mici (în special garsoniere şi apartamente de 2 camere au scăzut în lunile martie şi aprilie), existând însă constanță sau chiar creştere pe segmentul apartamente 4 camere sau case – vile. În marea majoritate a cazurilor, în ciuda scăderilor de pe segmentul garsoniere – 2 camere, preţurile nu au scăzut sub minimul din ultimul an, fiind comparabile cu cele din aceeaşi perioadă a anului trecut.

Citește mai multe despre evoluția chiriilor în Titirez.ro

3. Care sunt cele mai scumpe case din lume

Recesiunea economică generată de pandemie în numeroase state ale lumii nu descurajează piaţa imobiliară de lux. Cei cu dare de mână şi resurse pe măsură au parte de o ofertă bogată de proprietăţi exclusiviste. Cea mai scumpă casă din lume costă jumătate de miliard de dolari (foto sus).

 

Citește mai mult în Observator News 

Foto: Pixabay

Suntem informați și te informăm și pe tine
Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112


Citește și alte articole de interes, despre apartamente noi București – amortizare investitii, scrise de agenția RealKom Imobiliare București aici.