Top 5 avantaje pentru o casă cu mansardă București - Realkom Imobiliare

Top 5 avantaje pentru o casă cu mansardă București

  • Authorrealkom
  • Date 26 iunie 2021
  • CategoryRealkom Imobiliare

Agenția RealKom Imobiliare București vă prezintă un articol de interes despre top 5 avantaje pentru o casă cu mansardă București.  Posibilitatea proprietarilor de a opta pentru o mansardă în propria locuință în momentul în care încep construcția, este o alegere dificilă ce poate schimba casa cu totul și oferi foarte multe beneficii pe termen lung. Dacă ești interesat de această variantă, însă nu cunoști exact avantajele și vrei să te informezi, am pregătit o serie de motive pentru care considerăm că merită să alegi o casă cu mansardă.

Mai mult spațiu la o casă cu mansardă București

Primul argument pentru construcția unei case cu mansardă, este faptul că vei câștiga foarte mult spațiu pe care îl poți folosi în diferite scopuri. În funcție de nevoile și pasiunile tale, îți poți transforma mansarda într-un spațiu de depozitare, un birou de lucru, o cameră de joacă pentru copii sau poate chiar un studio foto. Mansardele au devenit extrem de populare, iar datorită farmecului lor aparte au apărut și versiuni ale unor cafenele sau ceainării extrem de frecventate.

Costuri mai mici pentru o casă cu mansardă București

Unul dintre avantajele unei case cu mansardă este reducerea costurilor de construcție și de întreținere. Costurile materialelor de construcție pentru o mansardă în comparație cu cele pentru un întreg etaj sunt substanțial mai mici, iar datorită dimensiunii reduse încălzirea spațiului se realizează mai repede la un preț mai mic.

Izolare

Este recomandat să te gândești la planul de izolare al casei încă din faza de proiect, iar conform studiilor, mansarda poate asigura un plus de izolare locuinței. Cu ajutorul acesteia vei reuși să menții locuința în condiții termice optice și să asiguri o protecție suplimentară împotriva zgomotelor cauzate de ploi, vânt sau grindină.

Aspect boem pentru o casă cu mansardă București

Dacă locuiești în București sau într-un alt oraș la fel de aglomerat, este de înțeles să îți dorești un colț liniștit în propria locuință unde să te refugiezi când simți nevoia. O casă cu mansardă în București este o soluție perfectă pentru a oferi un aer boem și poetic care să servească drept sursă de inspirație sau spațiu de relaxare.

Taxe mici pentru o casă cu mansardă București

În lista taxelor recurente, o casă cu mansardă aduce vești îmbucurătoare prin plata unui impozit pe locuință mai mic către stat. Chiar din faza de proiect costurile reduse se simt printr-o taxă de autorizație mai mică.

Dacă și tu îți dorești propria mansardă, ești interesat de vânzări de case în București și vrei să te muți într-un spațiu mai mare, este timpul să apelezi la Realkom pentru ajutor specializat.


Suntem informați și te informăm și pe tine
Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112


Citește și alte articole de interes, despre top 5 avantaje pentru o casă cu mansardă București scrise de agenția RealKom Imobiliare București aici.