Dezgheț pe piața de achiziții și ce case cumpără românii Realkom Imobiliare Bucuresti

Dezgheț pe piața de achiziții și ce case cumpără românii

  • Authorrealkom
  • Date 4 noiembrie 2020
  • CategoryRealkom Imobiliare

Agenția RealKom Imobiliare vă prezintă trei titluri importante din presa economică de astăzi, dedicate pieței imobiliare din România și răspunde la întrebarea ce case cumpără românii în contextul unui dezgheț pe piața de achiziții din țară.

1. EY România lansează un instrument care permite estimarea valorii de piaţă a companiilor în vederea pregătirii unor tranzacţii

EY România lansează un instrument de analiză sectorială cu ajutorul căruia poate fi estimată valoarea de piaţă a companiilor din 10 sectoare de pe piaţa din România, în condiţiile în care piaţa de fuziuni şi achiziţii dă semne de dezgheţ.

Citește mai mult în Ziarul financiar

2. Cum s-au schimbat preferințele cumpărătorilor din imobiliare pe fondul Covid-19 și ce case cumpără românii?

Restricțiile de circulație impuse în contextul răspândirii noului coronavirus au avut un impact vizibil asupra interesului manifestat pentru diferite tipuri de proprietăți. Astfel, românii au devenit tot mai intereseați de achiziția unor case iar agenția imobiliară RealKom a venit în întâmpinarea lor cu cele mai bune oferte în zona București.

Citește mai mult pe Imobiliare.ro

3. Achizițiile pe categorii de proprietăți în 2020: cum arată curbele de creștere după perioada de lockdown și ce case cumpără românii

După atingerea unui minimum al activității de tranzacționare în timpul perioadei de urgență, după încheierea acesteia a avut loc o revenire semnificativă pe (aproape) toate segmentele de piață, inclusiv pe piața imobiliarelor din România.  Agenția RealKom Imobiliare pune la dispoziția celor interesați case, apartamente și locuri pentru birouri în zona București – Unirii.

Citește mai multe despre acest subiect pe Imobiliare.ro


Foto: pexels.com

Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

vindem în zona Unirii și în alte zone atractive din București, din 2007

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112


Citește și alte articole de interes, despre piața imobiliară din București și România, scrise de agenția RealKom Imobiliare București aici.