chiriași cu animale de companie și 3 motive pentru care să-i accepți

Tu accepți chiriași cu animale de companie? Dacă nu, iată 3 motive să o faci!

  • Authorrealkom
  • Date 24 iunie 2021
  • CategoryRealkom Imobiliare

Agenția RealKom Imobiliare București vă prezintă un articol de interes despre chiriași cu animale de companie și 3 motive pentru care să-i accepți. În 2021, familiile extinse înseamnă mai mult decât părinți, copii și bunici. Tot mai mulți bucureșteni se bucură de compania unui animăluț, fie el câine, pisică, arici sau iepure. Totuși, bucuria lor este de multe ori afectată de refuzul proprietarilor care nu vor să audă de prezența unui animal de companie în apartamentul lor. Dacă ești unul dintre cei sceptici care refuză chiriașii care vin la pachet cu un animăluț, noi îți dăm 3 motive pentru care să îi accepți cu brațele deschise.

 

  1. Acei chiriași cu animale de companie sunt mai responsabili

Cei care vin la vizionare și nu menționează deținerea unui animal de companie, nu spun nimic despre maturitatea și gradul lor de responsabilitate. Este o ruletă atât pentru tine, cât și pentru ei, contractul fiind singurul garant al unei relații bune. Atunci când este menționat un animăluț, chiriașul deja spune ceva despre el. Animalele au nevoie de multă grijă, iubire și timp dedicat, așadar cineva care are grijă de un animal de companie, va avea grijă și de propria persoană, dar și de spațiul în care locuiește.

 

  1. Animalele nu provoacă stricăciuni majore

Chiriașii cu animale de companie sunt priviți pe nedrept ca niște viitori vandali ai spațiului de închiriat. Însă, de cele mai multe ori, lucrurile stau chiar invers. De teama de a nu deranja și a nu face stricăiuni pe care să le plătească, proprietarii de animale își dresează și învață animalele să nu facă stricăiuni. Mai mult, vor fi de două ori mai atenți cu lucrurile proprii și cele din casă. Știm din experiența proprietarilor că cele mai multe stricăiuni sunt provocate tot de oameni.

 

  1. Te vei bucura de prietenia pe termen lung a unui chiriaș

Închirierea unui apartament în București nu este un proces ușor nici pentru proprietari. Odată ce aranjezi apartamentul pentru închiriat și îi setezi prețul, trebuie să alegi cu grijă cine va locui în el. Pentru că proprietarii de animale sunt refuzați de foarte multe ori, vor fi cu atât mai recunoscători și mai atenți cu cei care îi primesc. Așadar, atunci când accepți prezența unui animal de casă, te vei bucura de prezența pe termen lung a celor care au fost izgoniți de alții, deci nu vei avea grija reînchirierii după doar câteva luni.

Sperăm că te-am convins că și poți accepta și chiriași cu animale de companie pentru că sunt la fel de responsabili sau poate chiar mai responsabili decât ceilalți. Când vorbim de apartamente de închiriat în București, vorbim de bucuria tuturor celor implicați, chiar și a celor necuvântători. Dacă ești în proces de închiriere a unui apartament în București, ai nevoie de o agenție imobiliară în București care să faciliteze acest proces și să îți găsească cei mai buni chiriași.


Suntem informați și te informăm și pe tine
Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112


Citește și alte articole de interes, despre chiriași cu animale de companie și 3 motive pentru care să-i accepți, scrise de agenția RealKom Imobiliare București aici.