Condiții pentru programul Noua Casă - RealKom Imobiliare Bucuresti

Condiții pentru programul Noua Casă și dezghețul pieței imobiliare

  • Authorrealkom
  • Date 5 august 2020
  • CategoryRealkom Imobiliare

Agenția RealKom Imobiliare București vă prezintă trei titluri importante din presa economică de astăzi, dedicate pieței imobiliare din România și din lume cu accent pe condiții pentru programul Noua Casă și dezghețul pieței imobiliare din București și România.

1. Se dezgheaţă piaţa tranzacţiilor: Chinezii de la Fosun au cumpărat Floreasca Park de la nemţii de la GLL, unde principalii chiriaşi sunt americanii de la Oracle

Fosun, una dintre cele mai mari companii de investiţii din China, a cumpărat proiectul de birouri Floreasca Park de la intersecţia dintre Şos. Pipera cu Barbu Văcărescu de la fondul german GLL.

Citește mai mult în Ziarul Financiar

2. Vrei o casă cu 140.000 de euro? Vezi ce condiții pentru programul Noua Casă ai de îndeplinit!

Din 15 august îți poți cumpăra o locuință prin programul Noua Casă. Cum, în ce condiții, care sunt plafoanele?

„Băncile înscrise în program, având şi garanţia şi singuranţa din partea statului, vor să parcurgă, practic, mai repede şi eligibilitatea potenţialilor cumpărători şi atunci va fi un avantaj să   vizeze un credit „Noua casă” pentru plafonul de 140.000 de euro”, spune Flavius Pop,Senior Consultant Living Department JLL.

Citește mai mult pe Mediafax despre programul Noua Casă

3. David Grigorescu, Zoom City: Nu discutăm de o criză imobiliară. Identificăm cumpărătorul și în 10 zile

O criză imobiliară iese din discuție, la ora actuală, chiar și cu turbulențele apărute în domeniu pe fondul pandemiei. Situația este complet diferită față de cea din 2008, când exista un blocaj complet la nivelul sectorului, iar creditarea dispăruse peste noapte, spune David Grigorescu, managerul agenției Zoom City din București.

Citește mai mult în CPI Imobiliare


Foto: Pexels.com

Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112


Citește și alte articole de interes, despre piața imobiliară sau programul Noua Casă, scrise de agenția RealKom Imobiliare București aici.