Construcțiile imobiliare în creștere realkom imobiliare bucuresti

Construcțiile imobiliare în creștere. Dinamica muncii și patru idei de amenajare a locuinței

  • Authorrealkom
  • Date 21 octombrie 2020
  • CategoryRealkom Imobiliare

Agenția RealKom Imobiliare București vă prezintă trei titluri importante din presa economică de astăzi, dedicate pieței imobiliare din România despre construcțiile imobiliare în creștere, dinamica muncii și patru idei de amenajare a locuinței.

1. Construcțiile imobiliare se ţin bine, cu o creştere de 4,3% în august, chiar dacă nu mai cresc la ritmul de dinainte de criză şi vor mai îndulci puţin scăderea economică

Construcţiile inginereşti (marile lucrări de infrastructură) dar și construcțiile imobiliare, au avansat cu 4,3% în august faţă de august trecut au crescut spectaculos, an/an, în primele 8 luni din 2020: plus 22%.

Citește mai mult în Ziarul financiar despre construcțiile imobiliare și rata de creștere a acestora din august 2020

2. Descoperă care este percepția proprietarilor și chiriașilor asupra ocupării spațiilor de birouri în perioada următoare

Majoritatea companiilor se așteaptă ca, până la jumătatea anului viitor, mai bine de jumătate din proprii angajați să-și desfășoare activitatea de la sediul firmei. Aceasta este percepția proprietarilor și chiriașilor asupra ocupării spațiilor de birouri în perioada următoare.

Citește mai mult pe Imobiliare.ro dacă vrei să fii informat pe orice subiect legat de piața imobiliarelor din București dar și despre construcțiile imobiliare din ultima perioadă.

3. Perdelele și draperiile pot transforma o încăpere – la ce trebuie să fii atent când le alegi? Plus: 4 idei de amenajare pentru sezonul de toamnă-iarnă

Dacă visezi la un decor „cu personalitate”, poți miza cu încredere pe combinarea unor stiluri de design diferite, dar complementare.

Citește mai mult despre cum îți poți amenaja casa, biroul sau aparatamentul pe Imobiliare.ro. Tot acolo vei descoperi și o oferta bogată în ceea ce privesc construcțiile imobiliare, apartamente de cumpărat sau închiriat, case și locuri special amenajate pentru a deveni biroul de vis.


Foto: pexels.com

Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

vindem în zona Unirii și în alte zone atractive din București, din 2007

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112


Citește și alte articole de interes, despre piața imobiliară din București și România, scrise de agenția RealKom Imobiliare București aici.