Agenția RealKom Imobiliare București vă prezintă trei titluri importante din presa economică de astăzi, dedicate pieței imobiliare din România despre creditele ipotecare, Noua Casă și planurile de regenerare urbană.

Creditele ipotecare, Noua Casă și planuri de regenerare urbană

  • Authorrealkom
  • Date 28 octombrie 2020
  • CategoryRealkom Imobiliare

Agenția RealKom Imobiliare București vă prezintă trei titluri importante din presa economică de astăzi, dedicate pieței imobiliare din România despre creditele ipotecare, Noua Casă și planurile de regenerare urbană.

1. ING Bank: 7 idei preconcepute despre creditele ipotecare – inclusiv Noua Casă!

A contracta un împrumut cu cel mai mic avans posibil nu este, din punct de vedere financiar, cea mai bună decizie. Să fie acesta un mit sau o realitate? Descoperă ce spun cei de la ING Bank despre 7 idei preconcepute când vine vorba de creditele ipotecare dar și despre cele legate de Noua Casă!

Citește mai multe pe acest subiect în Imobiliare.ro

2. Primele nouă luni din 2020, un record al ultimilor zece ani în materie de investiții imobiliare. Cum „simt piața” investitorii

Doar în luna august au fost finalizate două tranzacții de mari dimensiuni, cu o valoare cumulată de peste 400 de milioane de euro în zona investițiilor imobiliare. Află dacă aceste valori se îndreaptă și către zona creditelor ipotecare sau a celor dedicate pentru programul Prima Casă.

Citește mai mult pe Imobiliare.ro

3. A fost finalizată achiziția celei mai mari suprafețe de teren din zona Capitalei, raportat la ultimii zece ani

Cumpărătorul are în plan un amplu proiect de regenerare urbană pentru cele câteva zeci de hectare de teren pe care le-a achiziționat. Și noi, echipa Realkom Imobiliare București, așteptăm cu nerăbdare să vedem cum o să prindă contur acest proiect și în viitor chiar să avem în portofoliul nostru de imobiliare locuri în cadrul proiectului ce va fi dezvoltat.

Citește mai mult pe Imobiliare.ro


Foto: pexels.com

Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

vindem în zona Unirii și în alte zone atractive din București, din 2007

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112


Citește și alte articole de interes, despre piața imobiliară din București și România, scrise de agenția RealKom Imobiliare București aici.