Cum să transformi camera copilului a unui apartament din Bucuresti într-un spațiu de poveste - Realkom Imobiliare Bucuresti

Cum să transformi camera copilului a unui apartament din Bucuresti într-un spațiu de poveste

  • Authorrealkom
  • Date 7 iunie 2021
  • CategoryRealkom Imobiliare

Agenția RealKom Imobiliare București vă prezintă un articol de interes despre cum să transformi camera copilului a unui apartament din Bucuresti într-un spațiu de poveste. Camera copilului este un întreg univers construit în jurul pasiunilor și activităților lui preferate, iar misiunea părinților de a decora această cameră corespunzător poate să fie una provocatoare. Indiferent că este vorba de un băiat sau de o fată, trebuie să te asiguri că un dormitor pentru copii poate să îi ofere copilului intimitate, spațiu de lucru, confort și surse de inspirație pentru a-și dezvolta diverse abilități.

Siguranța și confortul pentru camera copilului dintr-un apartament din Bucuresti

În funcție de vârsta copilului, prima ta grijă trebuie să fie siguranța acestuia. În cazul micuților de până în 10-12 ani este esențial să ai în vedere următoarele aspecte:

  1. Optează pentru un mobilier cu colțuri rotunjite sau montează sisteme de protecție pentru muchiile ascuțite.
  2. Asigură-te că podeaua nu este alunecoasă sau alege un covor antiderapant.
  3. Încearcă să facilitezi accesul la prize doar dacă este absolut necesar.
  4. Evită aglomerarea camerei de cabluri și fire ale dispozitivelor electronice.

Pe lângă siguranța copilului, nu uita să tratezi cu mare atenție modul în care camera este luminată, aerisită și încălzită. Este important să existe cât mai multă lumină naturală, o sursă de aer proaspăt și o temperatură constantă. Aceste elemente sunt vitale pentru o dezvoltare fizică și psihică normală a copilului.

 

camera copilului

 

Distracția este nelipsită în camera copilului dintr-un apartament din Bucuresti

Amenajarea unei camere pentru copii este un proces centrat în jurul distracției, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari. Fă tot posibilul să păstrezi destul loc pentru un spațiu de joacă vesel și colorat unde să incluzi tot felul de decorațiuni ingenioase. Nu te limita la colorarea unui perete sau draperii stil Disney și încearcă să iei în considerare pasiunile celui mic, implicându-l astfel în această aventură. Puteți desena un perete împreună, construi o mică scenă dacă spațiul permite sau aborda toate decorațiunile plecând de la o tematică unui personaj favorit. Sunt o mulțime de variante amuzante din care vă puteți inspiră să aduceți o doză considerabilă de divertisment.

Inspirație la fiecare colț din camera copilului dintr-un apartament din Bucuresti

Copii au nevoie de condiții optime pentru a-și dezvolta o gamă largă de abilități necesare unei creșteri sănătoase. Străduiește-te să incluzi o zonă cu cărți de citit, de colorat, casete audio, jucării educative și alte materiale care să tenteze orice copil să fie curios și să exploreze. Copii sunt extrem de receptivi și învață într-un ritm alert, așadar camera în care își petrec timpul este o sursă ideală de educare indiferent de vârstă.

Amenajarea unor dormitoare pentru copii este o sarcina serioasă cu o semnificație majoră, iar dacă vei ține cont de nevoile vârstei, structura spațiului și preferințele copilului se va bucura întreaga familie de rezultatul final. Din fericire, există o mulțime de idei, produse și stiluri din care poți alege și construi o camera de poveste pentru copilul tău. Ia în considerare toate aceste lucuri atunci când ești în căutare de apartamente de vânzare în București pentru tine și familia ta.


Suntem informați și te informăm și pe tine
Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112


Citește și alte articole de interes, despre cum să transformi camera copilului a unui apartament din Bucuresti într-un spațiu de poveste scrise de agenția RealKom Imobiliare București aici.