performanta-energetica

Fonduri pentru proprietarii de apartamente și locul de muncă de acasă

  • Authorrealkom
  • Date 16 septembrie 2020
  • CategoryRealkom Imobiliare

RealKom Imobiliare vă prezintă trei titluri importante din presa economică de astăzi, dedicate pieței imobiliare din România și din lume.

1. Îmbunătățirea performanței energetice, o opțiune și pentru proprietarii de apartamente

Una dintre soluțiile de eficientizare a consumului de energie constă în instalarea unui sistem de ventilație cu recuperare de căldură.

Citește mai mult în Imobiliare.ro

2. Cushman & Wakefield Echinox: Piața investițională din România rămâne atractivă și robustă. 2020 ar putea aduce un record al ultimilor șase ani

Reprezentanții companiei se așteaptă ca finanțările bancare să fie în continuare disponibile, chiar dacă băncile vor fi mai selective și mai atente la bonitatea chiriașilor și calitatea proprietăților.

Citește mai mult pe Imobiliare.ro

3. Mihai Păduroiu, One United: Următorul pas îl reprezintă strategia de a lucra în proximitatea locuinţei. Nu credem că vor mai exista birouri foarte mari consolidate

Mihai Păduroiu, CEO, Office Division, One United Properties: Piaţa spaţiilor de bi­rouri este în transformare, se adaptează noilor norme de securitate şi igienă, în timp ce noile dezvoltări pre­gă­tesc mediile de lucru pentru ca an­ga­jaţii să performeze într-un nou format, hub & club.

Citește mai mult în Ziarul financiar

 

Foto: Pexels.com

Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

vindem în zona Unirii din 2007

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112