oferta-vanzare-apart-569f93bf3a88d

Imobiliare Unirii: apartament 3 camere, lângă Tribunalul București – Exclusiv Realkom

  • Authorrealkom
  • Date 4 mai 2016
  • CategoryRealkom Imobiliare

Doriți să achiziționați un apartament cu 3 camere în zona Unirii, dar nici una dintre ofertele pe care le-ați studiat până acum nu v-a făcut să visați cu ochii deschiși? În acest caz, venim în întâmpinarea dvs. cu o nouă ofertă exclusivă, așa cum noi, cei de la Realkom Imobiliare, v-am obișnuit.

Astfel, vă propunem un apartament ultracentral care întrunește toate criteriile dvs. Și, în plus, debordează de optimism și energie pozitivă. Înainte să vă prezentăm apartamentul, vă punem la dispoziție câteva informații utile cu privire la blocul și zona în care este amplasată această locuință de vis.

Liniște în centrul Bucureștiului

Imobilul, aflat într-o stare excepțională, este construit sub atenta îndrumare a BNR, așa că se distinge din start prin rezistență. Compartimentările interioare, realizate din BCA, izolează termic și fonic locuința și, dacă mai punem la socoteală faptul că este poziționat adiacent bulevardului Unirii (în spatele Tribunalului București, pe Aleea Negru Vodă), reiese că sunteți feriți de zgomotul și agitația specifice bulevardelor principale.

De asemenea, imobilul, unul cu acces stradal, este amplasat la doar un minut distanță de stația de metrou Piața Unirii 2, cu acces extrem de facil spre punctele de maxim interes din centrul Capitalei.

Energie pozitivă, culori vesele, finisaje de calitate

Revenind la apartament, acesta are o suprafață totală de 105 mp și propune nu mai puțin de 2 grupuri sanitare și 4 balcoane. Apartamentul pe care vi-l propunem astăzi, unul decomandat, are o compartimentare simplă, dar extrem de utilă, cu hol central și camere dispuse pe ambele părți ale holului. Poziționată cardinal pe SE-NV, locuința, aflată la etajul 4/8, se distinge și prin faptul că beneficiază de lumină naturală pe tot parcursul zilei.

Dacă aruncăm rapid o privire asupra finisajelor și dotărilor, putem menționa, printre altele: parchet și geamuri termopan în toate camerele, gresie, vopsea lavabilă, faianță, ușă de intrare din metal, uși de interior noi. Dacă aruncăm o privire în detaliu, putem observa că, așa cum spuneam mai sus, apartamentul debordează de optimism și energie pozitivă, culorile vesele și calde, mobilierul, decorațiunile și dispunerea acestora contribuind din plin la acest lucru. Apartamentul poate fi achiziționat în schimbul sumei de 155.000 de euro și vine însoțit de număr cadastral, carte funciară, rol fiscal, etc.

Mai multe detalii, aici.