Imobiliarele investiții profitabile în pandemie Realkom Imobiliare Bucuresti

Imobiliarele investiții profitabile în pandemie

  • Authorrealkom
  • Date 18 noiembrie 2020
  • CategoryRealkom Imobiliare

Agenția RealKom Imobiliare București vă prezintă trei titluri importante din presa economică, dedicate pieței imobiliare din România cu accent pe imobiliarele investiții profitabile în pandemie și idei de amenajare pentru toamnă-iarnă.

1.Nordis Group a declarat că imobiliarele investiții profitabile în pandemie

Analiză Nordis Group: Imobiliarele, printre cele mai profitabile investiţii. „În perioada 2015 – 2020 a fost înregistrată o creştere agregată de aproximativ 46% a preţurilor pe metru pătrat la locuinţe”

În perioada 2015 – 2020 (raportare la nivelul trimestrului trei din fiecare an) a fost înregistrată o creştere agregată de aproximativ 46% a preţurilor pe metru pătrat la locuinţe, adică o creştere medie de 7,9% pe an, potrivit unei analize prezentate de Nordis Group.

Citește mai mult în Ziarul financiar despre imobiliarele investiții profitabile în pandemie

2. Prețurile apartamentelor AU CRESCUT în octombrie 2020. În ciuda pandemiei, media națională se menține peste nivelul din 2019 deci, imobiliarele sunt investiții profitabile în pandemie

După un minus de 0,9% în septembrie față de august, suma medie solicitată de către vânzătorii de apartamente (noi și vechi) din România a înregistrat, în luna octombrie, un avans semnificativ. Încă o dată constatăm că imobiliarele sunt investiții profitabile în pandemie, în special în lunile de toamnă.

Citește mai mult pe CPI Imobiliare.ro

3. Perdelele și draperiile pot transforma o încăpere – la ce trebuie să fii atent când le alegi? Plus: 4 idei de amenajare pentru sezonul de toamnă-iarnă

Dacă visezi la un decor „cu personalitate”, poți miza cu încredere pe combinarea unor stiluri de design diferite, dar complementare.

Citește mai mult pe Imobiliare.ro despre 4 idei de amenajare pentru sezonul de toamnă-iarnă


Foto: pexels.com

Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

vindem în zona Unirii și în alte zone atractive din București, din 2007

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112


Citește și alte articole de interes, despre piața imobiliară din București și România, scrise de agenția RealKom Imobiliare București aici.