oferta-inchiriere-ap-56c75929b470a

Închiriere apartament 3 camere, Unirii-Zepter – Exclusiv Realkom

  • Authorrealkom
  • Date 9 mai 2016
  • CategoryRealkom Imobiliare

Realkom Imobiliare vine, astăzi, cu o nouă propunere din seria ofertelor exclusive, despre care v-am vorbit și aici. De data aceasta, nu este vorba despre locuințele oferite spre vânzare, ci despre cele oferite spre închiriere.

Modern și accesibil

Astfel, oferta de astăzi aduce în atenția dvs. un apartament cu 3 camere, în zona Unirii-Zepter-ANL, pe care îl puteți închiria prin intermediul Realkom Imobiliare. Apartamentul, situat la etajul 4/8, are o suprafață totală de 115 mp, care propune, pe lângă cele trei camere, tot atâtea balcoane, dar și două grupuri sanitare. Renovată în 2016, locuința este utilată și mobilată complet și modern, printre finisajele și dotările de care beneficiază numărându-se: parchet, gresie, vinarom, faianță, interfon, ușă metalică, geamuri termopan, aer condiționat, apometre și repartitoare.

Blocul, construit în 2005, pe structură de tip monolit (stâlpi și grinzi de beton) și compartimentări interioare din BCA, este în stare excepțională, cu acces stradal și vedere mixtă. În imediata apropiere, veți găsi magazine, piață, unități de învățământ, stații RATB și Metrorex, parcuri, hoteluri și restaurante, etc. De asemenea, în ceea ce privește vecinătățile, menționăm: bulevardul Unirii, Piața Unirii, Casa Poporului, Piața Constituției, Parcul Izvor, Tribunalul București, Palatul Parlamentului, Piața Alba Iulia, bulevardul Decebal, bulevardul Burebista, bulevardul Mircea Vodă, Calea Călărașilor, Nerva Traian ș.a.m.d.

Mai multe detalii despre acest apartament oferit spre închiriere de Realkom Imobiliare veți găsi aici.