large_piata-unirii_32

Zona Unirii – locația completă

  • Authorrealkom
  • Date 1 February 2018
  • CategoryUncategorized

Încă din trecut, zona Unirii a fost mereu un punct central al capitalei. Un bulevard infinit presărat cu străduțe adiacente, cu o deschidere socială pentru orice categorie de vârstă. Ce variante îți oferă zona Unirii pentru o relaxare ca la carte?

O scurtă plimbare în zonă Unirii

Activitate potrivită pentru toți amatorii de plimbări, bulevardul Unirii este alegerea perfectă pentru un sfârșit de zi. Bulevardul Unirii începe la Piața Alba Iulia și se termină la Piața Constituției. Cu o lungime aproximativă de 5 km, acesta asigură o plimbare liniștită ce surprinde cotidianul. Pe timp de zi, se observă latura liniștită pe care o are acesta de oferit, iar, când soarele apune, totul prinde viață.

Activități socio-culturale

Cu o amprentă puternică asupra istoriei, zona Unirii oferă o gamă variată de activități socio-culturale, pe care să le exploatezi la maxim. Una dintre principalele atracții este muzeul de istorie, înființat în 1970, care are un patrimoniu imprsionant, format din cele mai valoroase obiecte descoperite pe teritoriul României de-a lungul anilor. Pentru câteva zeci de minute, lasă-te luat de val prin trecutul țării.

O ieșire în oraș

Principala atracție în materie de distracții și relaxare este centrul vechi al Bucureștiului, localizat în inima Bulevardului Unirii. Oferta variată de restaurante, cafenele și chiar cluburi de noapte îl face locul perfect atât pentru o întâlnire de afaceri, cât și pentru o ieșire cu prietenii sau o seară de dans. Fie că este dimineață, prânz sau seară, acesta își ține porțile deschise. Teatru, stând-up comedy sau petreceri exclusiviste, le găsești pe toate într-un singur loc.

Prin natură

Aici, se remarcă o zonă principală, unde natura își spune cuvântul: Parcul Tineretului. Un lac înconjurat de o alee vie, pe unde oamenii se plimbă și uită pentru câteva momente grijile pe care le au. Acesta oferă peisaje cu adevărat spectaculoase, care îți tăie respirația.

Zona Unirii este locul perfect pentru a îți transformă o simplă locuință în “acasa”, iar cu Agenția Imobiliară RealKom, acest lucru este posibil.