450px-Unirii_Boulevard

APARTAMENTE ÎN ZONA UNIRII

  • Authorrealkom
  • Date 15 February 2018
  • CategoryRealkom Imobiliare

Cauți apartamente în zona Unirii? Agenția Imobiliară RealKom vă pune la dispoziție o gamă variată de locuințe pe care să le transformi după bunul plac și să le numești cu bucarie “Acasa”. Iată câteva dintre opțiunile din care poți alege:

GARSONIERĂ ZONA UNIRII NERVA-TRAIAN

Garsoniera este localizată în zona Unirii, pe strada Vasile Carlova, în imobil cu acces stradal și vedere stradală din imediata apropiere a Pieței Alba Iulia, Biblioteca Națională. Aceasta este poziționată la etajul 5 al imobilului de 8 nivele. Suprafața utilă de care dispune este de 40 de mp. Construcția este finalizată în anul 1991, pe structură de beton.

APARTAMENT 2 CAMERE ZONA UNIRII-NERVA TRAIAN

Apartamentul este localizat în zona Unirii, pe strada Emil Garleanu, în imobil cu acces stradal și vedere laterală din imediata apropiere a Pieței Alba Iulia, Biblioteca Națională, Nerva Traian. Apartamentul este poziționat la etajul 1 al imobilului de 8 nivele. Suprafața utilă de care dispune este de 60 de mp. Construcția este finalizată în anul 1992, pe structură de beton.

APARTAMENT 3 CAMERE ZONA UNIRII- NERVA TRAIAN

Apartamentul este localizat în zona Unirii, pe strada Vlaicu Vodă, în imobil cu acces stradal și vedere stradală din imediata apropiere de București Mall, Splaiul Unirii. Apartamentul este poziționat la etajul 4 al imobilului de 11 nivele. Suprafața utilă de care dispune este de 76 de mp. Construcția este finalizată în anul 2015, pe structură de beton.

APARTAMENT 4 CAMERE ZONA UNIRI- MIRCEA VODĂ

Apartamentul este localizat în zona Unirii, pe strada Alexandru Vlahuță, în imobil cu acces stradal și vedere mixtă din imediata apropiere de Biblioteca Națională. Apartamentul este poziționat la etajul 8 al imobilului de 8 nivele. Suprafața utilă de care dispune este de 94 de mp. Construcția este finalizată în anul 1991, pe structură de beton.

Zona este una foarte dezvoltată și de aceea aveți în proximiatatea blocului o gamă variată de magazine, grădinițe, stații de mijloace de transport în comun etc. Străzile amenajate permit o plimbare lungă și liniștită, unde puteți găsi și spații verzi bine amenajate dar și mici părculețe în apropierea imobilului.

Intră pe www.realkom.ro pentru mai multe apartamente în zona Unirii!