realkom-agentie-imobiliara-decebal-oferta-vanzare-penthouse-7-camere-decebal-piata-muncii-5a8a7a8d1a1e9

Cum să transformi apartamente de vânzare din București în 7 camere utile

  • Authorrealkom
  • Date 20 February 2018
  • CategoryRealkom Imobiliare

Penthouse-ul este apartamentul de vis a multora dintre noi. Agenția RealKom îți oferă spre vânzare nu doar un simplu apartament spațios, ci pachetul complet. Dacă ești în căutare de apartamente de vânzare din București, noi avem soluția perfectă. Probabil te întrebi ce să faci cu un număr atât de mare de camere? 280 mp de suprafață utilă pe care să îi umpli așa cum îți dorești. Primele 3-4 camere au un rol asigurat. Tot ce rămâne de făcut este să găsești scopul celor rămase.

Living

Bine cunoscuta sufragerie a trecut la următorul nivel, numindu-se azi living. Aici este locul în care familia se adună în fiecare zi și unde petrec acea rămășiță de timp împreună. Amenajează această cameră cu tot ceea că va place. Un colțar spațios sau o canapea, o bibliotecă pentru televizor și câteva elemente decorative care să va reprezinte. Una dintre terase poate fi considerată prelungirea living-ului. Profită de extra spațiu și transform-o așa cum vrei tu!

Dormitoare

Îți rămân 6 camere spațioase pe care să le configurezi după bunul tău plac. În funcție de câți membrii sunteți, numărul de dormitoare va varia. Să luăm drept exemplu o familie cu doi copii. Părinții ocupă unul dintre dormitoare, iar fiecare copil primește dormitorul lui. Un total de 3 dormitoare, dar trebuie să fim pregătiți întotdeauna și pentru situații spontane. Rezervă o a patra cameră pentru oaspeții care rămân la tine peste noapte sau pentru prieteni veniți din străinătate. O canapea retractabilă și un mini televizor te vor scoate din necaz.

Dressing

A venit momentul pe care l-ai visat întotdeauna. Transformă una dintre camerele rămase într-un dressing imens, spațios și ordonat. Separă-ți hainele pe categorii și așează-ți pantofii așa cum îți dictează inima. Odinioară ne uitam la filme și ne minunam la camerele dedicate integral hainelor, însă astăzi ai și tu ocazia să trăiești aceleași sentimente. Da-ți frâu liber imaginației!

Sală de sport sau cameră de joacă

Ultima cameră rămasă va fi râvnită de toți membri familiei. Echipează această cameră cu câteva dispozitive pentru sală, poate o bandă sau o bicicletă, dar asigură-te că le rezervi și copiilor un loc în care să își consume energia. Astfel, toată lumea va fi fericită!

Dă-i viață casei tale în propriul tău stil. Alege dintr-o gamă variată de apartamente de vânzare din București. Agenția Imobiliară RealKom îți oferă un penthouse cu 7 camere, pe care tu să-l amenajezi după bunul tău plac!