teren-de-vânzare-în-București

Teren de vânzare în București

  • Authorrealkom
  • Date 21 March 2018
  • CategoryRealkom Imobiliare

Majoritatea ne dorim să locuim la casă. Cu toții ne imaginăm adesea cum ar arăta, cum am mobila-o, câte camere ar avea sau cât de mare ar fi curtea. Ei bine, cel mai important aspect în vederea construirii unei case este terenul pe care îl alegem, în special când vine vorba de capitală, unde alegerea este îngreunată de o serie de factori externi. Atunci când căutăm un teren de vânzare în București, trebuie să ne raportăm la niște parametrii esențiali.

Bugetul de care dispunem

Cu toții ne dorim grădini nemărginite, cu flori, copaci și animăluțe care să zburde pretutindeni, însă sunt mulți factori care intervin între dorință și realitate. Primul care trebuie adus în discuție este bugetul de care dispunem atunci când căutăm un teren de vânzare în București. Disponibilitatea bugetară ne limitează adesea opțiunile. Pornind de la acest aspect ne putem orienta către o anumită zonă a Bucureștiului și o anumită suprafață a terneului dorit.

Zona în care ne dorim o casă

Ultracentral definește dorința majoritară a populației bucureștene. Din păcate, opțiunile sunt relativ limitate. În general, zonele de interes sunt ocupate de case vechi, unele dintre ele fiind chiar și monumente istorice. Cele mai viabile variante sunt la periferia Bucureștiului, unde suprafața terenului nu este neapărat o problemă.

Dimensiunile unui teren de vânzare în București

Amprenta la sol a unei case de dimensiuni normale este aproximată la 100mp, suprafață utilă. La aceasta adăugăm diferența până la suprafața totală, spațiul ocupat de gard, opțional o terasă etc, ceea ce înseamnă că vom căuta un teren de vânzare în București de cel puțin 200mp. Este important să avem spațiu să desfășurăm diferite activități sub cerul liber, în special dacă avem copii sau animale de companie.

Astfel, atunci când suntem în căutarea unui teren de vânzare în București trebuie să fim atenți la fiecare detaliu ce îl descrie și să ne raportăm atât la dorințele noastre, cât și la bugetul de care dispunem. Agenția Imobiliară RealKom îți pune la dispoziție un portofoliu periodic actualizat, cu cele mai bune oferte pentru ca tu să intri în posesia terenului mult dorit.