case de vanzare in București

Case de vânzare în București

  • Authorrealkom
  • Date 24 March 2018
  • CategoryRealkom Imobiliare

Probabil, majoritatea oamenilor își doresc să se mute la casă. Dacă ești în căutarea unei case de vânzare în București, nu ezita să apelezi la o agenție imobiliară de încredere. Agenția Imobiliară RealKom are un portofoliu periodic actualizat, ce cuprinde atât apartamente, cât și case de vânzare în București. Iată recomandările noastre:

1. Case de vânzare în Săftica

În anul 2007, în Săftica, a fost clădită o vilă structurată pe 2 nivele, ce cuprinde: bucătărie, living, 3 dormitoare, 3 grupuri sanitare, o cameră tehnică și un dressing. Din cei 500 mp, suprafața totală a terenului, vila ocupă 197 mp, suprafață utilă. Deschiderea acestuia este de 28mp. La etajul vilei va stă la dispoziție o terasă spațioasă, care așteaptă să fie amenajată exact așa cum îți dorești. Datorită unei poziții cardinale ideale, aceasta beneficiază de o cantitate optimă de lumină întreagă zi.

2. Case de vânzare în București

O altă vilă care ne-a captat atenția se situează în zona Unirii, în vecinătatea Pieței Albă Iulia și a Bulevardului Decebal. Aceasta a fost construită în anul 2003, pe o structură de beton și cu compartimentări din cărămidă poroterm. Este dispusă pe 3 nivele, parter, etaj 1 și mansardă și ocupă o suprafață utilă de 230 mp. Casa a fost împărțită în 5 camere, dintre care 3 dormitoare, 2 băi și un balcon. Suprafața totală a terenului este de 313 mp.

3. Case de vânzare in Domnești

Facem o ultimă oprire în zona Prelungirii Ghencea, spre Domnești. Aici, în anul 2012 a fost construită această casă, care astăzi este data spre vânzare. Suprafața utilă a vilei este de 500 mp, dispuși în 4 dormitoare, 4 grupuri sanitare, bucătărie, 2 balcoane și 2 terase, una de 57mp, iar cealaltă de 68mp. Grădina casei este de 391 mp, spațiu pe care să ți-l amenajezi exact așa cum îți dorești.

Agenția RealKom îți pune la îndemână un portofoliu actualizat cu apartamente, terenuri și case de vânzare în București și în proximitatea acestuia. Alege o agenție imobiliară de încredere! Alege RealKom!