terenuri-de-vânzare-în-București

Oferte terenuri de vânzare in București – Ilfov

  • Authorrealkom
  • Date 10 April 2018
  • CategoryRealkom Imobiliare

Situația ideală în care ne putem afla este aceea de a ne cumpăra un teren pe care să ne construim casa pe care ne-o dorim. Primul pas pe care trebuie să îl facem este să ne punem în ordine toate informațiile și caracteristicile pe care le dorim. Trebuie să fim atenți la câteva aspecte atunci când suntem în căutarea unor terenuri de vânzare în București– Ilfov, precum: zona în care ne dorim acest teren, dimensiunile la care să se raporteze acesta și nu în ultimul rând, bugetul de care dispunem pentru a intra în posesia unor terenuri de vânzare în București – Ilfov.

Terenuri de vânzare în București – Ilfov, zona Corbeanca

Agenția Imobiliară RealKom vă pune la dispoziție o gamă variată de terenuri de vânzare în București – Ilfov. Aceștia va oferă spre vânzare un teren de 1705mp în zonă Corbeanca. Deschiderea acestui teren este de 65 ml și, de asemenea, acesta se poate parcela în două loturi, unul de 553 mp și celălalt de 779 mp. Terenul beneficiază de dotările de bază: curent electric 220V, curent electric 380V, apă, canalizare, gaze, telefon. În proximitatea acestuia găsim magazine, piețe, grădiniță, RATB, drum național etc. Prețul acestui teren se ridică la 90.000 euro, însemnând aproximativ 53 euro/ mp.

Terenuri de vânzare în București – Ilfov, zona Pipera

Un alt teren de vânzare este și cel din Pipera- Mircea Cel Bătrân. Acesta are o suprafață totală de 1000 mp și dispune de o deschidere de 19 ml. Este cu toate actele la zi, și anume: contract de vânzare-cumpărare, cadastru, intabulare. În vecinătatea acestui teren aveți magazine, piețe, școală, drum urban, aeroport, pub etc. Din punct de vedere al dotărilor, acesta beneficiază de curent electric de 220V, curent electric 380V, apă, gaze, canalizare. Prețul acestuia este de 177.500 euro.

Aceste terenuri de vânzare în București– Ilfov sunt doar câteva dintre ceea ce are de oferit Agenția Imobiliară RealKom.

Alege dintr-o varietate de apartamente de vânzare sau de închiriat, case și terenuri, doar cu Agenția Imobiliară RealKom și fi mai aproape de a spune “Acasă”!