apartament in zona Unirii

Motive pentru avea un apartament în zona Unirii

  • Authorrealkom
  • Date 19 April 2018
  • CategoryRealkom Imobiliare

„ Acasă” trebuie să fie o acolo unde te duce inima. Cu toții ajungem într-un punct în care vrem să ne găsim propria locuință și să o transformăm după bunul plac. Unul dintre cele mai importante criterii după care ne alegem locuința este zona acesteia. De-a lungul timpului, una dintre zonele care s-a făcut remarcată în moduri deosebite este zona Unirii. Care sunt avantajele unui apartament în zona Unirii?

Locație centrală

Zona Unirii este un punct central al Bucureștiului. Este un loc în care majoritatea persoanelor care străbat capitala își dau întâlnire. După ce a suferit numeroase modificări, aceasta a ajuns la o formă ideală.  Din punct de vedere al facilității accesului în această zonă, zona Unirii are nenumărate autobuze și trolee, acces la metrou etc. De asemenea, în această zonă se găsesc cele mai multe oportunități de distracție: restaurante, cafenele etc.

 O priveliște extraordinară

Bulevardul Unirii pornește din Piața Alba Iulia și se termină în Piața Constituției. Pe mijlocul acestuia se observă decorațiuni florale, care se continuă cu celebrele fântâni din București. Acestea au fost construite în perioada comunistă și aveau să se evidențieze prin lungimea lor, fiind proiectate să depășească lunigimea celebrului bulevard Champs Elysée.

Ce înseamnă de fapt un apartament în zona Unirii

Zona Unirii este un Times Square al Bucureștiului, toate evenimentele importante au loc aici. Fie că este vorba de concerte, de proteste, de evenimente de toate mărimile sau de simple ieșiri în oraș, totul se petrece în zona Unirii. Un apartament în zona Unirii înseamnă a fi mereu la curent cu tot ce se întâmplă.

Agenția Imobiliară RealKom îți pune la dispoziție o gamă variată de apartamente în zonă Unirii. Transformă o simplă locuință în „Acasă” cu RealKom.