cea mai bună agenție imobiliară din București

Cele mai bune oferte de la cea mai bună agenție imobiliară din București

  • Authorrealkom
  • Date 26 April 2018
  • CategoryRealkom Imobiliare

La un anumit punct în viața ta, te vei decide să te muți într-un nou apartament sau să treci de la apartament la casă. Ei bine, atunci când iei această decizie, asigură-te că apelezi la cea mai bună agenție imobiliară din București. Portofoliul pe care îl deține trebuie să fie în permanență actualizat și, de asemenea, să cuprindă cele mai bune și mai atractive oferte de pe piață!

Atunci când îți dorești să faci acest pas trebuie să iei în calcul o serie de factori care influențează decizia ta. În primul rând, trebuie să stabilim un buget pe care suntem dispuși să îl investim. Apoi, în funcție de primul factor, trebuie să ne alegem o zonă în care ne dorim să locuim. Pentru că zona Unirii garantează cele mai bune oferte, Agenția Imobiliară RealKom va pregătit luna aceasta două oferte exclusive, cu 0 % comision.

Cea mai bună agenție imobiliară din București

Prima ofertă presupune un superb apartament cu 4 camere, cu 107 mp pe care să îi amenajezi exact așa cum îți dorești. Localizat pe Splaiul Unirii, nr.8, între Piață Unirii și Bibliotecă Națională, acest apartament decomandat este situat la etajul 2/8 și oferă o priveliște uimitoare asupra Bld. Unirii. De asemenea, apartamentul conține două grupuri sanitare și două balcoane. Imobilul se află într-un punct central al capitalei, cu o mulțime de metode de transport, centre comerciale, magazine etc. Prețul acestuia este de 183.000 euro.

Cea de-a două ofertă a lunii presupune tot un apartament cu 4 camere, cu 98 mp de care să vă bucurați. Acesta este localizat pe celebrul bulevard cu fântâni. Beneficiezi astfel atât de un apartament de top, cât și de o vedere mixtă, către sud-est și către nord-vest. Este situat la etajul 4 din 7, într-o construcție finalizată în 1991. Acest apartament are după grupuri sanitare și 3 balcoane spațioase. Prețul acestuia este de 223.000 euro.

Agenția Imobiliară RealKom îți oferă o gamă variată de imobile pe care să le transformi așa cum ai visat. Apelează cu încredere la cea mai bună agenție imobiliară din București și pregătește-te să mergi „Acasă”.