ce tip de apartament se cauta in bucuresti

Ce tip de apartamente se cauta in Bucuresti?

  • Authorrealkom
  • Date 4 May 2018
  • CategoryRealkom Imobiliare

Ce tipuri de apartamente sunt la căutare în București și cu ce buget ai putea să devii proprietar al locuinței ideale? Se pare că prețurile apartamentelor de vânzare din București sunt în ascensiune, ce ar putea duce la un semnal de alarmă pentru viitorii cumpărători.

Trebuie să menționam că prețurile solicitate pentru apartamentele de vânzare în București sunt în creștere constantă în comparație cu valorile reale de tranzacționare – fapt ce sugerează că între asteptările vanzătorilor și cele ale cumpărătorilor există o diferentă , ce se reglează prin negociere, de regulă.

Ce caută viitorii proprietari?

Conform Salonului Imobiliar București de anul acesta, cumpărătorii vor caută într-o proporție majoră garsoniere și studio-uri pentru achizițiile în scop investițional, iar pentru uz propriu, apartamentele de vânzare cu 3 camere sunt în top, față de anii trecuți, când cele cu 2 camere erau la mare căutare.

Viitorii proprietari caută cu precădere apartamente compacte, compartimentate în avantajul acestora, în zone cu mijloace de transport în comun în vecinătatea blocului, în special metrou, cu facilității medicale, educaționale cât și de petrecere a timpului liber.

În Capitală, s-a observat o crestere cu 0,64% la începutul anului 2018, de la 1.259 la 1.267 de euro pe metru pătrat util. În schimb, prețurile apartamentelor vechi este în scădere dată fiind apariția a tot mai multe proiecte de ansambluri rezidențiale.

Ține cont de nevoile tale

Probabil pentru mulți cumpărători, deținerea unui apartament este o prioritate. Însă, această decizie trebuie luată iin funcție de nevoi, de buget și cu timp mult de gândire și analizare. Așa că așteaptă până când apartamentul dorit își va face apariția întrunind toate dorințele și nevoile tale.

Specialiștii de la RealKom Imobiliare îți vor asculta nevoile și vor căuta pentru tine apartamentul ideal!