apartament de vănzare în București

Apartament de vânzare în București

  • Authorrealkom
  • Date 24 May 2018
  • CategoryRealkom Imobiliare

La un moment dat în viață, vine timpul să faci o schimbare. Poate că este timpul să treci de la un simplu apartament la o casă superbă cu grădină sau, pur și simplu dorești să schimbi zona în care locuiești. Agenția Imobiliară RealKom îți pune la dispoziție o serie de oferte pentru ca visul tău să devină realitate. Iată ofertele lunii din care să alegi dacă îți dorești un apartament de vânzare în București:

Apartament de vânzare în București- zonă Decebal

Dacă dorești să faci parte integrantă din unul dintre cele mai frumoase sectoare ale capitalei, sectorul 3 este răspunsul pe care îl cauți. Frumosul apartament cu 4 camere este localizat pe strada Voroneț, la etajul 3 din 4 al unui bloc construit în 1988. Suprafața utilă este de 100mp, cu tot cu cele 2 balcoane. În vecinătatea acestuia se ragsesc toate utilitățile de care poți avea nevoie: transport, magazine, parcuri, centre comerciale etc. Prețul acestui apartament este de 160.000 euro.

Apartament de vânzare în București- zonă Horoscop

Situat la etajul 5/8, apartamentul vă pune la dispoziție 84 mp împărțiți în 3 camere și o priveliște minunată asupra Bld. Unirii. Din punct de vedere al utilităților din această zonă, apartamentul este situat în proximitatea nenumarator vecinătăți, precum: magazine, centre comerciale, metrou, RATB etc. De asemenea, acesta este poziționat la 5 minute distanță de parcul Tineretului, ceea ce îl face perfect pentru o familie cu copii, pentru animale de companie sau chiar și pentru pasionații de jogging.

Agenția Imobiliară RealKom îți pune la dispoziție o gamă variată de apartamente, case și terenuri care să fie pe placul tău și al cerințelor pe care vrei să le întrunească viitoare ta locuința. Cu RealKom, transformi un simplu apartament de vânzare în București în “Acasă”.