August 1

La ce ne uităm când căutăm un apartament de vânzare în București?

  • Authorrealkom
  • Date 3 August 2018
  • CategoryRealkom Imobiliare

Fie că dorim să ne mutăm de lângă părinți sau vrem să ne mutăm într-o locuință pe care să o considerăm “a noastră”, a căuta un apartament de vânzare în București este o întreagă aventură.

Mulți dintre locuitorii Bucureștiului caută o zonă liniștită și să fie cât mai aproape de locul lor de muncă, toate acestea în limita unui buget prestabilit.

Finanțele disponibile la căutarea unui apartament de vânzare în București

Înainte de a porni la căutarea unui apartament de vânzare în București, stabilim posibilitățile financiare. Acestea nu trebuie să se rezume doar la ce arată contul din bancă, deoarece putem apela la diferite soluții de finanțare. Investiția într-un apartament trebuie gândită pe termen lung. Un apartament ieftin, dar fără dotări optime, poate genera costuri mai mari, în special iarna, comparativ cu unul mai scump, dar echipat corespunzător.

Apartamente de vânzare în blocurile noi din București

Cei interesați să-și schimbe locuința vor ca aceasta să fie nouă și să o poată folosi cât mai mult timp. Acest lucru i-a determinat pe dezvoltatorii imobiliari să construiască o mulțime de blocuri noi în diferite zone ale Capitalei. Astfel de blocuri au început să apară chiar în zonele centrale, ajutând clienții să-și găsească apartamente situate în apropierea locurilor de muncă. Un astfel de apartament de vânzare găsiți chiar pe website-ul RealKom.

Facilități ale apartamentelor de vânzare din București

Apartamentele de vânzare din blocurile noi au o mulțime de facilități special concepute pentru noua generație de clienți.

De exemplu, multe apartamente cu 3 camere vin la pachet cu locuri de parcare, sisteme automatizate de pătrundere în clădire și pază la intrarea în complex.

Ansamblurile rezidențiale noi au și locuri de joacă pentru copii, precum și diferite spații comerciale. Astfel de apartamente sunt perfecte pentru familiile tinere, asigurându-le toate cele necesare.

Apartamente de vânzare în București cu acces la școli, parcuri și spitale

Toată familia are nevoie de acces la instituțiile publice. De aceea, este indicat să căutăm apartamente de vânzare în București situate în apropierea școlilor, spitalelor, chiar și a parcurilor. Pentru o familie cu copil, Realkom vă recomandă un apartament de vânzare situat în zona Nerva Traian, aproape de Școala Generală nr. 81.

Dotări ale apartamentelor de vânzare din București

Când căutăm să achiziționăm un apartament, este foarte important să verificăm dotările acestuia pentru a ști ce condiții oferă în funcție de anotimp. Apartamentul trebuie să includă centrală proprie, încălzire în pardoseală, iar materialele folosite la amenajările interioare să fie de ultimă generație. Astfel de dotări reduc costurile de întreținere. Alte dotări recomandate sunt geamurile termopan, izolația termică și compartimentarea inteligentă.

Alege RealKom!

RealKom vă ajută să găsiți apartamentul perfect pentru dumneavoastră, asistându-vă pe tot parcursul procedurii.