August 2

Cât ne costă să cumpărăm sau să închiriem un apartament în Unirii?

  • Authorrealkom
  • Date 8 August 2018
  • CategoryRealkom Imobiliare

Un apartament în Unirii este visul oricărei persoane care dorește să se mute în București sau doar să schimbe cartierul. Accesul rapid la metrou, apropierea de Centrul Vechi, Casa Poporului sunt câteva dintre motivele care fac din Piața Unirii, “inima Bucureștiului”. Aceleași sunt motivele pentru care este nevoie de un buget corespunzător care să ne permită să achiziționăm un apartament în Unirii.

Conform ultimelor analize financiare, prețurile apartamentelor de vânzare în București au crescut. Prețul mediu al unui apartament în Unirii depășește 100.000€.

Cu toate acestea, Realkom vă pune la dispoziție o varietate de posibilități, care să vă mulțumească de achiziția făcută.

Apartamente în Unirii sub 100.000€

Pe site-ul Realkom veți găsi apartamente diverse, astfel încât să se limiteze în bugetul disponibil și să vă pună la dispoziție condițiile necesare unui trai mai mult decât decent.

Zona Piața Unirii nu se limitează la Bulevardul Unirii și Casa Poporului, ci se extinde până în sectorul 3, în zona bulevardului Nerva Traian. Aici, veți găsi un apartament cu 2 camere, situat la 10 minute de stația de metrou Timpuri Noi.

Apartamente în Unirii de închiriat

Dacă nu doriți să cumpărați, ci să închiriați un apartament în Unirii, prețurile încep de la 200€, preț disponibil, de obicei, pentru o garsonieră.

Alte zone aflate în vecinătatea Pieței Unirii sunt Piața Muncii, Bulevardul Decebal și Tineretului.

Deoarece prețurile apartamentelor în Unirii sunt mai mari cu cât sunt mai apropiate de metroul Piața Unirii, acestea sunt închiriate de firme și folosite ca birouri.

Alege RealKom!

Fie că doriți să închiriați sau să cumpărați un apartament în Unirii, Realkom vă oferă o gamă largă de locuințe din care să alegeți în funcție de buget, locație și condiții!