August 3

Prețul unui apartament de închiriat în București

  • Authorrealkom
  • Date 13 August 2018
  • CategoryRealkom Imobiliare

Prețul unui apartament de închiriat în București este determinat de mai mulți factori. Poziționarea geografică, accesul la mijloacele de transport și condițiile sunt doar câteva dintre elementele pe care le luăm în considerare atunci spunem despre o chirie că este “potrivită” sau “prea mare”.

Când căutăm un apartament de închiriat în București, ne dorim ca acesta să aibă acces la un mijloc de transport, cel mai solicitat fiind metroul. De asemenea, dorim să avem un magazin alimentar sau un hypermarket aproape, iar apartamentul să nu fie plasat într-o zonă rău famată. Pentru a ne limita în bugetul disponibil, suntem dispuși să reducem nivelul de confort, dar nu este recomandat să-l eliminăm.

Unde găsim apartament de închiriat în București la preț redus?

Pentru a găsi un apartament de închiriat în București la preț redus, este recomandat să căutăm în cartierele aflate în afara zonei centrale. Astfel, în cartiere precum Drumul Taberei, Rahova sau Colentina găsim apartamente cu 2 camere chiar și la 200€.

Studenții sau cei care, pur și simplu, vor să aloce o sumă mai mică pentru chirie, se pot muta în camere sau apartamente la vilă. Astfel de situații presupun un nivel mai redus de intimitate prin băile sau bucătăriile care sunt puse, de cele mai multe ori, la comun.

Totuși, trebuie să luați în considerare și condițiile apartamentului. O chirie mică poate însemna costuri mai mari pentru utilități, în special pe timpul iernii.

Apartament de închiriat în București în zone centrale

Cea mai populară zonă din București este Piața Unirii. Drept urmare, apartamentele de închiriat situate în această zonă oferă un nivel ridicat de confort. Datorită accesului la metroul Piața Unirii, care face legătura cu cele mai utilizate magistrale din București, această zonă este foarte bine legată de celelalte cartiere din București.

Datorită condițiilor oferite, o garsonieră situată în zona Nerva Traian este perfectă pentru un cuplu de tineri care dorește să se bucure de liniște, dar și de viața de noapte a Bucureștiului.

Alege RealKom!

RealKom te ajută să găsești cel mai bun apartament de închiriat în București, în funcție de nevoile tale!