1

Unde căutăm un apartament de vânzare în București?

  • Authorrealkom
  • Date 3 September 2018
  • CategoryRealkom Imobiliare

Atunci când căutăm un apartament de vânzare în București, vrem să ne asigurăm că acesta poate oferi un grad de confort cât mai ridicat. În schimb, confortul nu este asigurat doar de apartament în sine, ci și de zona în care acesta se află. Drept urmare, e bine să căutăm un apartament situat într-o zonă curată, liniștită și, bineînțeles, care să facă legătura cu principalele puncte de interes din București. După ce am găsit un apartament conform nevoilor personale, trebuie să ne asigurăm că prețul acestuia se încadrează în bugetul disponibil și că investiția merită făcută, fiind una pe termen foarte lung.

Apartament de vânzare în București, zona Calea Călărașilor

Parte integrantă a sectorului 3, zona Calea Călărașilor oferă multe apartamente potrivite familiilor sau tinerelor cupluri. Pe site-ul Realkom, veți găsi un apartament cu 2 camere localizat pe strada Labirint, cu acces stradal și vedere stradală din imediata apropiere a străzii Matei Basarab.

Poziționat la etajul 1 al unui imobil de 8 nivele, apartamentul are în jur magazine alimentare, piață, o grădiniță, o școală, stație RATB și metrou și câteva parcuri. De asemenea, zonele Piața Unirii, Piața Alba Iulia și Piața Muncii, precum și Bulevardele Decebal, Nerva Traian se află în imediata apropiere.

Apartamentul este potrivit unui cuplu de tineri atât prin condițiile oferite, cât și prin preț, acesta costând 90.000€.

Apartament de vânzare în București, pe Bulevardul Nerva Traian

O altă locație populară și recomandată de site-ul Realkom este Bulevardul Nerva Traian. Foarte aproape de Piața Alba Iulia și de Piața Unirii, un apartament cu 2 camere pe Bulevardul Nerva Traian se potrivește nevoilor unui cuplu tânăr și chiar unei familii.

Pe site-ul Realkom, un astfel de apartament costă 96.500€. Acesta se află pe strada Emil Gârleanu și este poziționat la etajul 5 al unui imobil de 8 nivele. Suprafața total construită a apartamentului este de 78 m2, iar suprafața utilă a apartamentului este de 60 de m2. Dacă includem și balconul, rezultă o suprafață utilă totală de 65 m2.

Alege RealKom!

RealKom vă pune la dispoziție oferte exclusive în zona Unirii, astfel încât să găsiți locuința mult visată.