Septembrie2

Apartamente de familie în Piața Unirii

  • Authorrealkom
  • Date 13 September 2018
  • CategoryRealkom Imobiliare

Când vine vorba de vânzări de apartamente în București, orice cumpărător caută o locuință care să îl avantajeze ca spațiu și locație, dar și să-i ofere condițiile unui trai decent. În cele mai multe cazuri, căutăm un apartament în momentul în care dorim să ne pornim un nou drum în viață și să ne întemeiem o familie. Din acest motiv, este bine să căutăm apartamente cu 2 sau chiar 3 camere, decomandate sau nedecomandate, pentru că familia se va mări în viitor, iar apartamentul trebuie să ofere atât armonie, cât și intimitate fiecărui membru.

Printre cele mai populare și accesibile zone în care bucureștenii caută apartamente este Piața Unirii. Accesul la Centru Vechi, la metrou și la multiplele centre comerciale sunt câteva dintre motivele pentru care Piața Unirii este zona potrivită în care să căutăm un apartament de familie. De asemenea, zona include și Bulevardul Unirii, perfect pentru o plimbare de duminică, dar și Centrul Vechi pentru serile în care dorim să ieșim cu prietenii fie în restaurante, fie în cluburi. Fiind zonă centrală, de aici putem ajunge ușor în celelalte cartiere din București, astfel încât va fi ușor să ne deplasăm la locul de muncă, chiar dacă acesta este amplasat în zone precum Piața Victoriei sau Pipera.

Alte apartamente din zona centrală a Bucureștiului

Cu toate acestea, foarte multe apartamente din Piața Unirii sunt închiriate de diverse companii și folosite ca sediu, fiind semidecomandate sau chiar nedecomandate. În schimb, există multe bulevarde și străzi în această zonă populate cu blocuri destinate familiilor. De exemplu, pe site-ul Realkom veți găsi apartamente situate pe Bulevardul Corneliu Coposu care vin la pachet cu toate utilitățile și condițiile necesare, unde vă puteți bucura și de beneficiile apartamentelor decomandate.

Totuși, există și alte zone care aparțin de Piața Unirii, precum Bulevardul Nerva Traian sau Calea Călărașilor. Acestea sunt recomandate, în special, familiilor care vor să evite agitația cotidiană dintr-o zonă centrală, dar vor, în același timp, să aibă acces ușor la aceste zone.

În funcție de nevoi, înainte de a cumpăra un apartament este bine să ne informăm asupra unor aspecte precum diferența între decomandat și semidecomandat, avantajele apartamentelor decomandate sau nedecomandate pentru a ne asigura că acolo vom clădi căminul perfect pentru o viață în familie.

Alege RealKom!

Pe RealKom veți găsi o mulțime de apartamente în cele mai bune zone ale Bucureștiului!