1

Apartamente de închiriat pentru studenți

  • Authorrealkom
  • Date 5 October 2018
  • CategoryRealkom Imobiliare

Odată cu deschiderea anului universitar, tot mai mulți studenți caută apartamente de închiriat în București. De cele mai multe ori, aceștia sunt studenții interesați de un plus de confort și care nu vor să se cazeze în căminele studențești. Intimitatea, mediul înconjurător, precum și posibilitatea de a alege propriii colegi de cameră sunt doar câteva dintre motivele pentru care mulți studenți aleg să se mute într-un apartament pe perioada facultății, în loc să locuiască în căminele studențești. În plus, aceștia pot închiria garsoniere dacă vor să locuiască singuri.

O garsonieră sau un apartament de închiriat vine la diferite prețuri, în funcție de zonă, gradul de confort sau anul de construcție a blocului. Chiar dacă, în medie, sunt mai costitisitoare decât o cameră la cămin, apartamentele sunt o variantă accesibilă din punct de vedere financiar, chiar și pentru studenți. Pe termen lung, se poate dovedi o investiție înțeleaptă, mai ales că, în acest fel, un student se poate obișnui cu un mod de viață independent și își va putea asuma anumite responsabilități pentru viitor, cum ar fi plata facturilor sau curățenia zilnică.

Zone accesibile pentru studenți

În ceea ce privește locația, un student va căuta tot timpul să aibă acces ușor către facultate și către centrul orașului. De exemplu, un apartament de închiriat în zona Unirii oferă acces către cele mai importante punct de interes pentru studenți, precum Universitatea din București, metrou pentru deplasare ușoară și Centrul Vechi. Chiar dacă este o zonă centrală, Piața Unirii pune la dispoziție apartamente accesibile pentru toate buzunarele. Iar dacă luăm în calcul faptul că o locație bună vine la pachet cu banii economisiți pe transport, se poate dovedi că un astfel de apartament este o investiție bună.

Alege RealKom!

Pe site-ul RealKom veți găsi garsoniere și apartamente de închiriat în multe cartiere din București, accesibile ca preț, cu toate dotările de care aveți nevoie.