1

Apartamente în zona centrală disponibile pe RealKom

  • Authorrealkom
  • Date 8 November 2018
  • CategoryRealkom Imobiliare

În orice oraș, zonă centrală este cea care atrage cei mai mulți vizitatori și cea care oferă accesul cel mai simplu către principalele artere și cartiere din orașul respectiv. În același timp, este principalul punct de interes, unde vă puteți petrece timpul liber indiferent dacă sunteți rezident sau simplu vizitator.

Situația este asemănătoare și în București, unde foarte multe persoane caută, în principiu, apartamente de închiriat în centru, în zona Unirii sau Universitate. Acestea sunt cele mai căutate zone, mai ales de către tinerii care vor să închirieze sau să cumpere un apartament în Capitală, deoarece oferă atât acces la principalele locații unde pot petrece timpul liber, cât și la mijloacele de transport către celelalte zone ale Bucureștiului.

Apartament de închiriat în apropiere de Piața Alba Iulia

Pe site-ul RealKom veți găsi un apartament situat pe Bulevardul Unirii, în imediata apropiere a Pieței Alba Iulia. Imobilul oferă acces stradal și vedere mixtă, fiind situat la etajul 5 al unui bloc de 8 etaje.

Parte a unei construcții noi, finalizată în anul 1999, pe structură de tip monolit, apartamentul include 3 camere și 2 băi, fiind un apartament de tip Confort 1. Un apartament spațios, decomandat, cu o suprafață de 65 mp, acesta poate fi utilizat ca locuință sau spațiu de birouri, acoperind toate nevoile.

Apartament de închiriat în Piața Victoriei

În cazul în care vă este mai avantajoasă Piața Victoriei, RealKom vă pune la dispoziție un apartament spațios, cu 3 camere, o baie, fiind un apartament de tip Confort 1, cu o suprafață utilă de 75 mp.

Poziționat la etajul 5 din 7, imobilul se află pe Bulevardul Iancu de Hunedoara și oferă atât acces stradal, cât și vedere laterală din imediata apropiere a Pieței Victoriei. De asemenea, apartamentul este complet mobilat și utilat cu accesorii moderne și dispune și de o cămară și o debara, ce aduc acestuia un plus de confort.

Alege RealKom!

Accesați site-ul RealKom dacă doriți să închiriați sau să cumpărați apartamente în București la prețuri avantajoase.