agent imobiliar

3 motive pentru a colabora cu un agent imobiliar

  • Authorrealkom
  • Date 28 November 2018
  • CategoryRealkom Imobiliare

Chiar dacă, atunci când dorim să închiriem sau să cumpărăm o locuință, căutăm ofertele valabile pe site-urile de specialitate, cea mai bună opțiune este să apelăm la un agent imobiliar. Principalul motiv ar fi faptul că un agent imobiliar sau un broker imobiliar se ocupă de tot procesul de închiriere sau achiziție, ajutându-vă să economisiți timp. De asemenea, este important să găsiți un agent imobiliar cu un portofoliu bun, acela fiind criteriul principal după care puteți să-i analizați activitatea. Un agent imobiliar din zona Unirii, poate avea un portofoliu asemănător sau chiar mai slab, în comparație cu unul dintr-o altă locație.

Timp economisit

Un agent imobiliar vă poate scuti de foarte multe griji asociate tranzacțiilor imobiliare, recunoscute ca fiind dificile. În plus, dacă nu aveți experiență în acest domeniu, riscați fie să cheltuiți mai mulți bani decât ați plănuit inițial, fie să achiziționați o locuință de care, ulterior, să fiți nemulțumiți. Astfel, apelând la un agent imobiliar, evitați situațiile neplăcute și vă încadrați în timpul pe care vi l-ați impus.

Cele mai avantajoase prețuri

Prin experiența sa, un agent imobiliar profesionist vă va ajuta să economisți bani, folosind tacticile de negociere dobândite de-a lungul carierei, în interesul clienților săi. În acest timp, el vă furnizează informații despre noile oferte sau modul în care se derulează procesul de achiziție.

Evitarea birocrației

Deoarece presupun proceduri migăloase, tranzacțiile imobiliare pot provoca un mare disconfort psihic. În același timp, un agent imobiliar profesionist este instruit să facă față problemelor datorate birocrației.

Concluzia este că un agent imobiliar vă poate ajuta să scutiți foarte mult timp necesar căutării unei locuințe noi, iar experiența sa vă poate asigura de faptul că faceți alegerea potrivită, evitând situațiile neplăcute în viitorul apropiat sau îndepărtat.

Alege RealKom

RealKom este o agenție imobiliară ai cărei agenți au un portofoliu semnificativ și au experiența necesară pentru a vă ajuta să găsiți locuința potrivită, în funcție de cerințele fiecărui client în parte.