3

Închirierea unui spațiu de birouri

  • Authorrealkom
  • Date 3 January 2019
  • CategoryRealkom Imobiliare

Chiar dacă, la bază, reprezintă tot tranzacții imobiliare, închirierea unui spațiu de birou în București se face în funcție de alte aspecte, comparativ cu închirierea unui apartament sau a unei vile de locuit. Astfel, când căutăm spații de închiriat pentru companii, locația este cea care primează, deoarece este foarte important ca angajații care-și desfășoară activitatea în spațiul respectiv să aibă acces ușor la locația respectivă, mai ales dacă nu li se asigură transportul până la locul de muncă.

Există multe cartiere în București accesibile și foarte populare printre companiile care sunt în căutare de un sediu nou sau de unul în plus. Piața Victoriei, Piața Unirii sau Pipera sunt, de altfel, printre cele mai bune cartiere din București când vine vorbe de sedii de companie.

Cu toate acestea, companii mari găsim și în afara cartierelor din București, în localitățile apropiate. Aceste zone sunt, de obicei, preferate de către companiile cu specific industrial care au nevoie de un spațiu de desfășurare mare. În schimb, puține dintre aceste companii închiriază spații sau terenuri, preferând să le cumpere, deoarece au potențialul financiar necesar.

Dacă dețineți o firmă și decideți să închiriați un spațiu în care să vă desfășurați activitatea, trebuie să luați în considerare numărul de angajați, zona în care se află spațiul (a se lua în considerare și zonele de unde vin angajații către locul de muncă), condițiile oferite și, evident, prețul.

Condițiile necesare

Cele mai bune zone din București pentru închiriat spații de birouri sunt zonele în care se poate ajunge ușor fie cu mașina, fie cu mijloacele de transport în comun. De aceea, Pipera, Piața Unirii și Piața Victoriei sunt considerate cele mai bune zone de birouri din București. În același timp, acesta este motivul pentru care magistrala 2 este cea mai utilizată de către bucureșteni.

Pentru a vă asigura că investiția făcută în spațiul închiriat este echitabilă, acesta trebuie echipat corespunzător, în funcție de specificul activității dumneavoastră. Prin urmare, este obligatoriu să aveți cel puțin 2 grupuri sanitare, o bucătărie, dar și o serie de echipamente indispensabile, cum sunt imprimantele multifuncționale.

Condițiile necesare într-un spațiu de birouri sunt diferite în comparație cu cele necesare într-o locuință de familie, de aceea, trebuie să aveți în vedere nevoile celor care își desfășoară activitatea zilnică în spațiul închiriat.

Spațiu de birouri disponibil în oferta RealKom

Foarte populară în rândul celor care caută spații de birou, zona Piața Alba Iulia este parte integrantă a sectorului 3, unde puteți găsi și multe spații verzi îngrijite, precum și mici părculețe, locuri ideale pentru plimbări după orele de serviciu sau chiar pentru mici pauze.

Astfel, RealKom vă pune la dispoziție un spațiu localizat chiar în zona Unirii-Piața Alba Iulia, mai exact, pe Strada Popa Farcaș. Imobilul are acces stradal și oferă o vedere mixtă din imediata apropiere a Pieței Alba Iulia și a Bulevardului Unirii.

Cu o suprafață totală construită a spațiului de 100 mp, imobilul beneficiază de parter și de mansardă, dar și de 2 grupuri sanitare, 2 birouri mari, 1 hol spațios și 1 bucătărie. În plus, acesta vine la pachet și cu un garaj de 15 mp, având o înălțime de 2,20 m.

Finalizată în anul 1934 pe structură de cărămidă, clădirea a fost renovată în 2015 și deține carte funciară, număr cadastral, rol fiscal și certificat energetic.

Datorită locației, în vecinătatea imobilului puteți găsi multe magazine, piață, baruri și restaurante unde puteți servi masa de prânz sau cina. În plus, există o serie de stații RATB aflate în imediata apropiere, facilitând accesul către imobil. De asemenea, repere precum Piața Unirii, Casa Poporului, magazinul Unirea sau Palatul Parlamentului fac ca această zona să fie și una de interes turistic.

Alege RealKom!

RealKom vă pune la dispoziție mai multe oferte de închiriat spații de birouri atât în București, cât și în țară.