1

Când este bine să căutăm apartamente de vânzare în București?

  • Authorrealkom
  • Date 10 January 2019
  • CategoryRealkom Imobiliare

Apartamentele din Unirii, apropiate de centrul Capitalei, sunt cunoscute pentru faptul că, pe lângă accesibilitate și confort, vin la pachet cu prețuri mari, fiind incluse în categoria apartamentelor de lux. Totuși, dacă aveți în plan să vă schimbați locuința în acest an, este bine să consultați ofertele care includ apartamentele de vânzare în București cât mai repede, pentru a beneficia de prețurile reduse, tipice pentru această perioadă a anului, acestea aplicându-se pentru toate categoriile de apartamente.

De obicei, vânzarea de apartamente în București se face în condiții mult mai avantajoase după trecerea sărbătorilor de iarnă, comparativ cu restul anului, aceasta fiind o tendință generală în mai multe ramuri ale comerțului.

Apartament de vânzare în zona Unirii

Pentru cei care sunt în căutarea unui apartament spațios, cu o locație bună, RealKom vă pune la dispoziție un apartament cu 4 camere situat în zona Unirii, în imediata apropiere a Casei Poporului, oferind chiar o vedere panoramica a impunătoarei clădiri.

Poziționat la etajul 3 al unui imobil de 8 nivele, apartamentul se află chiar pe Calea 13 Septembrie, iar blocul din care face parte beneficiază de acces stradal.

De asemenea, acesta are o suprafață total construită de 131 mp și o suprafață utilă de 92 de mp. În plus, include și 2 balcoane, ceea ce înseamnă că suprafață utilă totală este de 104 mp.

Pentru toate detaliile apartamentului, vă invităm să consultați site-ul RealKom.

Consultați site-ul RealKom

Site-ul RealKom vă pune constant la dispoziție multiple oferte pentru apartamente de vânzare care satisfac atât cerințele financiare, cât și cele care țin de confort și așezare geografică ale celor care sunt în căutare de noi locuințe. Așadar, aici puteți găsi apartamente cu 2 camere,  garsoniere sau apartamente spațioase pentru familii numeroase.

În același timp, ofertele RealKom includ case și vile, dar și spații de birouri ce pot fi închiriate sau cumpărate la prețuri avantajoase. În cazul în care doriți să folosiți un astfel de spațiu pentru a stabili un sediu de companie, asigurați-vă că îl echipați corespunzător, de exemplu, cu imprimante multifuncționale.

Alege RealKom!

Consultați site-ul RealKom pentru a beneficia de o paletă largă de oferte imobiliare din București și din zonele apropiate.