Ce să alegeți dintre apartamentul nedecomandat, semidecomandat, decomandat?

Ce să alegeți dintre apartamentul nedecomandat, semidecomandat sau decomandat?

  • Authorrealkom
  • Date 15 March 2019
  • CategoryRealkom Imobiliare

După ce veți descoperi ofertele noastre și veți decide fie că vreți să închiriați un imobil, fie că vreți să îl achiziționați, este important să știți diferențele dintre apartamentele decomandate, semidecomandate și decomandate. Bineînțeles, alegerea trebuie făcută și în funcție de celelalte caracteristici ale clădirii, astfel încât decizia să fie una rațională și luată după ce sunt analizate cele mai mici detalii.

Ce înseamnă un apartament decomandat?

Probabil că acesta este tipul de apartament cel mai cunoscut dintre potențialii clienți, fiind vorba despre o separare clară a camerelor. Intrarea în fiecare dintre aceste camere se face printr-un hol, astfel încât să nu fie necesară pătrunderea în vreuna dintre celelalte încăperi ale apartamentului. Din același hol, se pătrunde și în baie și în bucătărie.

Ceea ce este de reținut în cazul unui apartament decomandat, este că acesta este preferat de foarte mulți dintre cei care urmează să stea în chirie împreună cu alte persoane, dar și de cei care au copii. Avantajul este că, pe lângă comfortul suplimentar dat de lipsa deranjului ce ar putea fi cauzat celor aflați în restul camerelor, încăperile pot fi personalizate în funcție de preferințele fiecăruia, fără să afecteze opiniile celorlați.

Mai mult, bucătăria este separată de restul casei, astfel încât, dacă vă place să gătiți, nu trebuie să vă faceți griji în legătură mirosului de mâncare.

Apartamentul semidecomadat

Astfel cum îi spune și numele, acest timp de apartament combină o parte dintre caracteristicile unui apartament decomandat și pe cele ale unuia nedecomandat.

Mai exact, o parte dintre încăperi sunt separate de un hol, însă există și camere în care accesul se realizează numai dacă se trece printr-o altă cameră. Holul de la intrare face legătura cu sufrageria și cu bucătăria, iar trecerea prin sufragerie permite pătrunderea în baie și dormitor, printr-un hol, de cele mai multe ori, mai mic.

Apartamentele nedecomandate

Singurul hol al unui apartament nedecomandat este cel de la intrare. Astfel, în cazul în care doriți să aveți acces la celelalte camere, va trebui să treceți, în mod obligatoriu, prin sufragerie. Deși acest tip de apartament nu este cel preferat de clienți, poate să fie pe placul  celor care nu își doresc să fie separați prin holuri suplimentare.

Alege realkom!

Realkom este alături de dumneavoastră și vă ține la curent cu cele mai recente oferte de pe piața imobiliară. Echipa noastră de profesioniști este întotdeauna pregătită să vă ofere consultanță pentru a alege acea ofertă care să fie perfect structurată în funcție de nevoile și de dorințele dumneavoastră.