Warning: Missing argument 1 for ShareThisShareButtons\Button_Widget::__construct(), called in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-includes/class-wp-widget-factory.php on line 57 and defined in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-content/plugins/sharethis-share-buttons/php/class-button-widget.php on line 29

Warning: Illegal offset type in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-includes/class-wp-widget-factory.php on line 57
Imobiliare BucuresteneIdei pentru amenajarea apartamentelor cu bucătarie și living open space - Imobiliare Bucurestene
Idei-pentru-amenajarea-apartamentelor-cu-bucatarie-si-living-open-space

Idei pentru amenajarea apartamentelor cu bucătarie și living open space

  • Authorrealkom
  • Date 13 May 2019
  • CategoryRealkom Imobiliare

Dacă te-ai gândit și tu la amenajarea bucătăriei tale în regim open space cu living-ul, îți prezentăm câteva sfaturi dar și idei de amenajare pe care le poți lua în considerare pentru a crea ceea ce it dorești în noul tău apartament. Bucătăriile open-space cu living au fost și vor rămâne, probabil, pe val, deoarece reprezintă o soluție de design modernă și cu foarte multe beneficii.

În apartamentele moderne se abordează tot mai des stilul open space, fie pentru a crea un mediu mai spațios și mai luminos, sau pentru a oferi senzația de libertate și aerisire ce bucură ochiul și relaxează spiritul. Structura open space este stilul arhitectural cel mai des întâlnit în blocurile noi și o alegere asumată pentru a grupa mai ușor întreaga familie într-un spațiu comun pentru gătit și pentru divertisment.

Însă, acest tip de amenajare are nevoie, totuși, de o bună delimitare a zonelor, conform destinației fiecăreia. Amenajarea living-ului cu bucătăria într-o singură încăpere multifuncțională poate avea numeroase avantaje, mai ales atunci când nu ai un spațiu foarte mare la dispoziție.

Amenajarea unui living în stil american este perfectă pentru garsonierele mici dar și pentru apartamente spatioase, pentru că te ajută să maximizezi utilizarea spațiului și funcționalitatea acestuia.

Fiecare spatiu din casă poate să arate bine, dacă știi să pui în aplicare câteva trucuri de amenajare.

Cum îmbini armonios bucătaria și livingul în stilul open space?

Pentru a îmbina armonios bucătăria și livingul, îți prezentăm câteva soluții și trucuri care să te ajute în amenajarea apartamentului și pentru a păstra în același timp, cele două încăperi în secțiuni distincte ale casei.

Folosirea pereților glisanti va permite să divizați sau să fuzionați oricând cele două medii aparent distincte ale unui open space. Nu este nevoie decât de un singur element decorativ și o singură mișcare pentru a transforma un spațiu în 2 încăperi distincte!

Dacă dispui de un bar amenajat sau te gândești să amplasezi în bucătărie un bar sau o insula că spațiu pentru luat masă poate fi o soluție excelență pentru delimitarea livingului de bucătărie, incluzând aici și zona de dining.

Un truc care necesită un pic de creativitate și simt artistic, este împărțirea spațiului folosind culoarea. Poți delimita zonele din apartament folosind culori contrastante sau nuanțe diferite ale aceleiași culori.

Altă modalitate de a separă cele două încăperi, dar creând în același timp senzația de open space este folosirea unui panou din sticlă de inspirație industrială. Acesta îți poate oferi senzația de spații separate, însă în același timp, transparență sticlei unește cele două medii fără a-i conferi prea multă discrepanța.

Chiar și tavanul poate contribui la divizarea unui open space. Cornișele și profilele din ipsos amplasate că decorațiuni ale tavanului, împreună cu soluțiile inovatoare de iluminat, ajută la percepția vizuală a spațiului că fiind unul divizat.

Zidurile false pot fi de asemenea modalități cu care poți delimita open spaceul, dar pe care să îl păstreze deschis. Rafturile sau nișele construite în pereți reprezintă, de asemenea, o soluție decorativă și funcțională.

Un apartament amenajat în stil open space exprimă în principiu modernitate, drept pentru care cele mai potrivite stiluri decorative asociate cu acest tip de spațiu sunt cele contemporane – minimalist, retro, industrial.