Close-up of woman holding christmas gift packed in red paper

Câteva idei pentru cadouri de casă nouă

  • Authorrealkom
  • Date 3 June 2019
  • CategoryRealkom Imobiliare

Să oferi cuiva apropiat un cadou de casă nouă este o tradiție peste tot prin lume. Cadourile pentru casă nouă sunt menite să aducă funcționalitate, frumusețe, bucurie și noroc, dar și pentru a transmite gândurile bune pe care le ai vis a vis de cei care tocmai s-au mutat. Acestea sunt, de regulă, cadouri deosebite, menite să ajute la transformarea noii locuințe într-un cămin confortabil și călduros.

Așadar, dacă ai fost invitat la o petrecere de casă nouă sau pur și simplu vizitezi o persoană apropiată care tocmai s-a mutat, sigur că îți vor trebui idei de cadouri pentru casă nouă. Cadoul poate fi ceva tradițional sau ceva unic – nu prea contează, de fapt, ce este obiectul în sine, atât timp cât și că proaspătul proprietar îl va aprecia.

Căutarea unui cadou potrivit nu a fost niciodată o sarcină ușoară. Dar există câteva variate de cadouri de casă nouă cu care este greu să dai greș. Ți-am pregătit o listă cu idei de cadouri care să acopere orice fel de gust sau de buget, pentru a-ți fi de folos în luarea unei astfel de decizii.

Cadouri clasice de casă nouă

 Aceste cadouri pot părea puțin plictisitoare și demodate, dar există un motiv pentru care le numim „clasice” – sunt simple și nu foarte scumpe, iar în același timp drăguțe și utile.

Coș cu cadouri și bunătăți pentru casă nouă

  • Coșul îți oferă posibilitatea de a combina mai multe cadouri. Este soluția perfectă în cazul în care nu te poți decide ce să cumperi. Poate fi vorba de niște delicii pentru gurmanzi (selecție de vinuri, de brânzeturi etc.), produse calitative de cosmetică, echipamente de grădinărit ș.a.m.d. Ceea ce contează e să oferi proaspătului proprietar ceva ce îi va fi de folos și de care se va bucura.

Cupoane cadou

  • Fie că este un cupon pentru masaj, pentru călătorii ori o zi la SPA, este o variată bună pentru o persoană pe care nu o cunoști prea bine.

Artă

  • Picturi înrămate, printuri, sculpturi din lemn, statuete și alte obiecte de artă se încadrează perfect în categoria cadourilor de casă nouă. Ține minte, totuși, că arta e subiectivă, deci există un factor de risc. Indicat ar fi să cunoști destul de bine gusturile destinatarului.

Plante

  • E greu să dai greș cu plante. Orice casă, că e nouă sau nu, are nevoie de niște verde natural care să emane oxigen și de culori puternice.

Bineînțeles, mai există categoria cadourilor practice, unde intră elemente de bucătărie, de grădinărit, unelte pentru reparat, prosoape, cearșafuri sau pături și tot felul de cadouri speciale pentru copii sau pentru animale. Indiferent ce vei alege, important este să fie un cadou sincer.