Warning: Missing argument 1 for ShareThisShareButtons\Button_Widget::__construct(), called in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-includes/class-wp-widget-factory.php on line 57 and defined in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-content/plugins/sharethis-share-buttons/php/class-button-widget.php on line 29

Warning: Illegal offset type in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-includes/class-wp-widget-factory.php on line 57
Imobiliare BucurestenePatru motive pentru care ai nevoie de un agent imobiliar - Imobiliare Bucurestene
Agenti imobiliari

Patru motive pentru care ai nevoie de un agent imobiliar

  • Authorrealkom
  • Date 27 June 2019
  • CategoryRealkom Imobiliare

În timp ce poate fi avantajos să nu plătești comisioanele unei agenții imobiliare, sunt șanse mari ca pe termen lung, suma scadentă să fie mai mare. Haideți să aflăm de ce este mai bine să optăm pentru un agent imobiliar.

 Acces facil / Comoditate

Rolul unui agent imobiliar este acela de a fi punte de legătură între vânzător și cumpărător. Acest lucru înseamnă că agentul va avea acces la toate proprietățile listate de alți agenți. Atât cumpărătorul cât și agentul vânzătorului lucrează cu normă întreagă și sunt conștienți de cele necesare pentru a încheia o tranzacție.

 Negocierea este o artă

Mulți oameni resping ideea de a încheia o tranzacție printr-un agent și sunt de părere că negocierea directă dintre cumpărător și vânzător este soluția mai transparentă care permite ambelor părți să-și apere mai eficient interesele. Ceea ce, probabil, este adevărat, dacă am porni de la premisa că atât cumpărătorul, cât și vânzătorul sunt oameni rezonabili care se înțeleg bine între ei. Din păcate, nu este mereu loc pentru așa ceva.

 Contractele nu sunt ușor de gestionat

Dacă decizi să cumperi sau să vinzi o locuință, oferta de cumpărare a contractului se face pentru a fi tu protejat și a-ți asigura o portiță prin care să te poți retrage în cazul în care nu se respectă anumiți termeni și condiții. De exemplu, dacă plănuiești să cumperi cu credit ipotecar, dar nu reușești să îndeplinești o regulă din contract și nu ți se aprobă creditul, pierzi avansul.

 Agenții imobiliari nu pot minți

De fapt, pot. Dar pentru că sunt profesioniști licențiați, repercusiunile sunt mult mai grave. Dacă lucrezi cu o agent licențiat ce se află sub contract cu o agenție, agentul tău este obligat prin lege să acționeze în interesul tău. Mai mult, mulți agenți se bazează pe recomandările verbale ale clienților mulțumiți pentru a-și clădi o bază de clienți care să ducă vorba mai departe. Asta înseamnă că e cu atât mai important pentru ei ca orice client să fie fericit.

Sunt foarte multe apartamente de vânzare în București. Sperăm că ți-am expus clar și concis avantajele de a lucra cu o agenție specializată. Este un cost suplimentar, dar merită toți banii.