Warning: Missing argument 1 for ShareThisShareButtons\Button_Widget::__construct(), called in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-includes/class-wp-widget-factory.php on line 57 and defined in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-content/plugins/sharethis-share-buttons/php/class-button-widget.php on line 29

Warning: Illegal offset type in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-includes/class-wp-widget-factory.php on line 57
Imobiliare BucuresteneCum amenajezi o garsonieră mică? - Imobiliare Bucurestene
Garsoniera moderna

Cum amenajezi o garsonieră mică?

  • Authorrealkom
  • Date 11 July 2019
  • CategoryRealkom Imobiliare

Amenajarea unei garsoniere poate fi o adevărată provocare atunci când te muți într-un spațiu de 25-35 mpu. Să nu ai nicio grijă, asta nu înseamnă că mica ta locuință nu poate deveni „acasă” în toată regula. Ba chiar un spațiu redus înseamnă că vei deține mai puține lucruri, iar viața din secolul 21 ne dovedește tot mai des că suntem mai fericiți atunci când avem mai puțin.

Modern black and white studio apartment with blue details

Mobila în amenajarea garsonierei

Mulți dintre noi uită că mobila are rolul de a ne simplifica viața, nu de a deveni un obstacol în fiecare zi. Patul, biroul și dulapul de haine, piesele mari ale mobilierului tău, nu trebuie să mai fie nici fixe, nici uriașe. Soluțiile moderne te ajută să economisești spațiu cu acestea, în timp ce te bucuri din plin de toate articolele indispensabile unui spațiu de locuit.

De exemplu, o piesă de pat și mobilă 2 în 1 este perfectă pentru amenajarea gersonierei tale. Ziua rafturi și spațiu de depozitat, noaptea un pat moale și confortabil pentru un somn odihnitor. Mai mult, dulapul de haine poate fi și el unul mobil, care poate fi strâns și mutat în orice moment cu ușurință, la fel ca un birou pliant și ușor de montat. Așadar, primul pas pentru amenajarea unei garsoniere mici este căutarea unor piese de mobilier potrivite, pentru că pot ocupa chiar și jumătate din suprafața dacă nu sunt alese cu atenție.

 

Obiecte personale și decorațiuni

Uneori, casa visurilor tale arată altfel decât ți-o imaginai tu. Și pe bună dreptate. Atunci când ajungem să decorăm un spațiu, ne dăm seama dacă planul nostru a fost potrivit sau nu. În cazul amenajării unei garsoniere mici, renunță la tot ce nu e cu adevărat important și vei vedea cum te simți brusc mult mai bine, vei avea mai mult spațiu, mai multă lumină, mai mult loc pentru tine și cei dragi.

În plus, de câte ori nu ți s-a întâmplat să ai 2-3 obiecte pe care le folosești atât de rar încât te întrebi de ce le mai ții, pe care le ascunzi mereu? Poate fi un instrument muzical sau o cutie în care ai lucrurile de care „nu știi niciodată când ai nevoie”. Într-o garsonieră nu vei mai avea un colț de cameră liber sau spațiu în spatele ușii. Decide ce vrei să păstrezi și ce îți folosește cu adevărat, dă-ți mai mult spațiu și vei vedea cum totul este mai prietenos și mai aerisit în jurul tău.

Deja visezi cu ochii deschiși la garsoniera ta cochetă? O găsești prin RealKom Imobiliare cu comision 0%!