Warning: Missing argument 1 for ShareThisShareButtons\Button_Widget::__construct(), called in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-includes/class-wp-widget-factory.php on line 57 and defined in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-content/plugins/sharethis-share-buttons/php/class-button-widget.php on line 29

Warning: Illegal offset type in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-includes/class-wp-widget-factory.php on line 57
Imobiliare BucuresteneIdei pentru amenajarea unui dormitor mic de bloc - Imobiliare Bucurestene
Dormitor mic modern

Idei pentru amenajarea unui dormitor mic de bloc

  • Authorrealkom
  • Date 1 August 2019
  • CategoryRealkom Imobiliare

Apartamentele vor avea întotdeauna camerele compartimentate diferit. Fie că le spui dormitorul mare și dormitorul mic sau livingul și camera copiilor, cea mai mică dintre camere merită o amenajare pe măsură. Fii sigur că poți amenaja un dormitor demn de 2019, foarte cochet, cu puțină imaginație și un buget redus.

 

Cum amenajăm dormitorul în funcție de destinația lui

Înainte de a începe decorarea este foarte important să știi ce rol va avea dormitorul în viața ta sau în viața voastră.

 

  1. Dressing

Dacă vorbim de un dressing, elementele de bază trebuie să fie un dulap de haine încăpător, aerisit, alături de care trebuie să existe neapărat o oglindă mare care să te ajute la alegerea ținutelor tale. Lumina este și ea vitală, așa că încearcă pe cât posibil să nu blochezi razele soarelui cu jaluzele mate.

 

  1. O cameră pentru hobby-uri

Dacă o singură cameră îți oferă tot confortul de care ai nevoie, dar mai ai încă una pe care nu știi exact cum să o amenajezi, poate e timpul să investești în hobby-ul tău. Amenajarea unui dormitor mic este mult mai plăcută atunci când îți pui în practică pasiunile? Pictură, muzică, jocuri? Eliberează dormitorul de mobilierul care nu e necesar și umple-l cu elementele care te fac pe tine fericit. Astfel, vei avea un spațiu în care să te relaxezi, dar și unul în care să își exersezi creativitatea, totul în aceeași casă.

 

  1. Camera copiilor

Lucrurile se schimbă atunci când aștepți un copil, dar dormitorul care până de curând era „în plus”, acum va deveni cel mai important din casă. Cum amenajezi dormitorul pentru un copil? În primul rând, te gândești la sănătatea lui. De la materialele mobilierului și până la varul de pe pereți, totul trebuie să fie prietenos cu mediul și benefic pentru sănătatea celui mic. Apoi, culorile alese pentru decorațiuni sunt foarte importante. Nuanțele calde (roșu, portocaliu, galben) sunt recomandate pentru a stimula mintea și a energiza corpul. Ele creează intimitate, dar nu sunt recomandate pentru camerele copiilor foarte energici. Este bine să le folosești în crearea unui colț de joacă/teme odată cu creșterea în vârstă. În rest, totul trebuie să fie cât mai neutru. Și, bineînțeles, nelipsitele măsuțe de lucru, jucării, creioane colorate și cărticele cu ilustrații.

Dacă aceste idei de amenajare ale dormitorului te-au inspirat, caută apartamente de vânzare în București și bucură-te de amenajarea unui dormitor de bloc așa cum îți dorești!