Warning: Missing argument 1 for ShareThisShareButtons\Button_Widget::__construct(), called in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-includes/class-wp-widget-factory.php on line 57 and defined in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-content/plugins/sharethis-share-buttons/php/class-button-widget.php on line 29

Warning: Illegal offset type in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-includes/class-wp-widget-factory.php on line 57
Imobiliare BucuresteneCum te ajută un designer de interior bun? Rolul unui designer de interior - Imobiliare Bucurestene
Designer de interior

Cum te ajută un designer de interior bun? Rolul unui designer de interior

  • Authorrealkom
  • Date 8 August 2019
  • CategoryRealkom Imobiliare

Contrar părerilor generale, un designer de interior nu se ocupă doar de amenajarea unui apartament pentru a-l face mai frumos. Design-ul prin definiție se ocupă și de utilitate, așa că rolul unui designer de interior este de a scoate ce e mai bun din spațiul pe care îl ai, din toate punctele de vedere. Iar apoi, de confortul pe care spațiul ți-l oferă, atât fizic, cât și mental.

 

Design de interior pentru apartament, indiferent de suprafață

Nu trebuie să ai o casă foarte mare sau un apartament open space pentru a apela la un designer de interior. El nu se ocupă doar de amenajarea unor spații demne de coperta unei reviste, nici nu are costuri de ordinul sutelor de mii de euro așa cum vedem în filme. Dimpotrivă, prețul și efortul unui design de interior pentru apartament se stabilește în funcție de proiect.

Poți opta pentru design interior pentru apartament sau design interior pentru garsonieră. Marea provocare este, de fapt, găsirea designerului care să îți ofere soluțiile potrivite pentru tine.

Interior designer working with color palette closeup. Architect choosing colors for building decoration, copy space

Rolul unui designer de interior bun

E drept, la fel ca în orice branșă, designerii de interior pot fi profesioniști sau pot urmări doar profitul fără eforturi prea mari. Caută un designer care are review-uri bune sau încearcă să găsești o recomandare bună de la cineva cunoscut care a lucrat cu cineva potrivit. Angajarea unui designer bun îți va aduce:

  • Utilizarea eficientă a spațiului dintr-un capăt în celălalt al casei
  • Alegerea mobilierului perfect pentru fiecare cameră
  • Poziționarea ideală a mobilierului și a decorațiunilor în fiecare cameră
  • Crearea unui mediu armonios pentru tine și cei dragi
  • Amenajare simplă și utilă, adaptată 100% nevoilor tale

 

Așadar, un designer de interior poate fi exact ce căutai dacă amenajarea casei îți dă bătăi de cap. Dacă nu știi cum să îți optimizezi spațiul, poți oricând să soliciți măcar un sfat din partea unui expert. El va ști exact ce e de făcut în apartamentul sau garsoniera ta. Chiar și dacă locuiești într-un apartament de închiriat în București și ții mult la spațiul în care locuiești, poți încerca să afli care sunt recomandările unui designer.