cladiri Bucuresti

Imobiliare 2020 București – informații, perspective și tendințe

  • Authorrealkom
  • Date 8 January 2020
  • CategoryRealkom Imobiliare

Piața imobiliară din București este într-o continuă creștere, iar 2020 nu va fi o excepție. Dimpotrivă, noul an vine cu vești bune pentru cumpărători și dezvoltatori, într-un domeniu în care cei doi cresc în tandem. Preconizăm un număr mare de apartamente cumpărate prin programul de stat, dar și multe upgrade-uri din partea celor care deja dețin un imobil.

 

Privire de ansamblu în piața imobiliară în 2020

Dezvoltatorii continuă să construiască și să extindă periferia Bucureștiului, dar se găsesc o mulțime de proiecte în continuare chiar și în centru și în zona de Nord. Aceste apartamente din București nu le sunt dedicate exclusiv celor care se află la prima casă, ci și celor care vor să treacă la următorul nivel. De pildă, tinerii care își întemeiază o familie vor trece de la o garsonieră sau un apartament cu două camere la 3 camere sau chiar o casă de mici dimensiuni. Economia și investițiile par să fie de partea cumpărătorilor în acest sens, la fel ca băncile care susțin în continuare bucureștenii cu credite ipotecare.

 

Bucurestiul noaptea

 

Apartamente București în 2020

Având în vedere faptul că tot mai multe ansambluri imobiliare noi sunt construite aproape de periferie, cei care vor să facă un upgrade vor migra din zonele centrale și blocurile mai vechi către acestea. O ocazie excelentă pentru cei care vor să cumpere/închirieze un apartament din perioada 1990-2000 în zonele centrale (Unirii, Alba Iulie, Decebal), acolo unde echipa RealKom oprerează. Așadar, în anul 2020 poate fi momentul tău. Dacă ești interesat de imobiliare în București 2020, fii gata pentru noi oportunități.

 

Tendințe și sfaturi pentru apartamente în București

Cu toții ne dorim un apartament spațios, primitor, bine poziționat și, mai ales, nou. Tendința tuturor este aceea de a căuta un apartament finalizat recent sau în proces de construcție. Mare grijă însă la calitatea construcției, la arhitectură și la planuri. Veți avea surpriza de a găsi apartamente centrale nu foarte vechi care sunt exact ce căutați, în detrimentul unora noi care poate vă forțează să faceți un compromis. Sfatul nostru este să vă încărcați cu răbdare, să investiți cu grijă și să alegeți apartamentul care vi se potrivește.

Cu siguranță piața imobiliară în 2020 este mai ofertantă ca niciodată și puteți găsi apartamente în București din care să alegeți. Pentru un sfat profesionist, echipa RealKom vă stă la dispoziție.