Warning: Missing argument 1 for ShareThisShareButtons\Button_Widget::__construct(), called in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-includes/class-wp-widget-factory.php on line 57 and defined in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-content/plugins/sharethis-share-buttons/php/class-button-widget.php on line 29

Warning: Illegal offset type in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-includes/class-wp-widget-factory.php on line 57
Imobiliare BucuresteneDe ce sa alegi un apartament în zona Unirii? - Imobiliare Bucurestene
Bulevardul Unirii

De ce sa alegi un apartament în zona Unirii?

  • Authorrealkom
  • Date 4 February 2020
  • CategoryRealkom Imobiliare

Aflată în proximitatea kilometrului 0 al Bucureștiului, zona Unirii atrage ca un magnet oameni interesați de oportunități rezidențiale sau de spații comerciale și birouri. Plasată strategic, bine conectată din punct de vedere al transportului cu toate punctele importante ale Capitalei și fiind un vad comercial important, zona de apartamente Unirii este atractivă pentru oricine vrea să simtă pulsul unui oraș dinamic și își dorește și un spațiu cu stil.

Pentru cei care vor să cumpere, cele mai multe oferte de apartamente la Unirii sunt atractive din punct de vedere al prețului, pentru că propun spații generoase, în blocuri moderne, cu arhitectură aerisită și o priveliște aparte.  Blocurile de apartamente Unirii sunt în mare parte aerisite și plasate la boulevard, cee ace oferă siguranță locatarilor, dar si multe avantaje celor care vor să folosească spațiul pentru afaceri.

Cine sunt cei care vor apartamente la Unirii

Cei care caută apartamente de vânzare la Unirii au un statut social ridicat, fie că sunt români sau străini stabiliți în România. Marea majoritate a cumpărătorilor nu apelează la credite imobiliare pentru a achiziționa unul sau mai multe apartamente la Unirii, pentru că au fonduri proprii suficiente. O parte locuiesc în aceste apartamente achiziționate, dar sunt mulți care le închiriază unor persoane fizice sau unor firme, pentru că vor să-și recupereze investiția cât mai rapid.

Iar oportunitațile nu rămân mult pe piață nici la început de an 2020, pentru că avantajele de a locui sau a face afaceri în zona Unirii sunt numeroase. Pe lângă poziția centrală și blocurile modern și aerisite, conexiunea la 2 magistrale de metrou și multe mijloace de transport la suprafață, centrele comerciale și numeroasele restaurante, terase, baruri și zone de recreere din Centrul Vechi și perimetrul Pieței Unirii sunt atuuri greu de egalat.

Dacă agitația specifică unei zone dinamice în aproape orice moment al zilei nu te deranjează, atunci nu ezita să cauți prin oferta de apartamente Unirii de la Realkom, pentru a încheia o afacere avantajoasă pe termen lung.