Warning: Missing argument 1 for ShareThisShareButtons\Button_Widget::__construct(), called in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-includes/class-wp-widget-factory.php on line 57 and defined in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-content/plugins/sharethis-share-buttons/php/class-button-widget.php on line 29

Warning: Illegal offset type in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-includes/class-wp-widget-factory.php on line 57
Imobiliare BucuresteneTrei știri despre tendințele din piața imobiliară - Imobiliare Bucurestene
stiri-imobiliare

Trei știri despre tendințele din piața imobiliară

  • Authorrealkom
  • Date 3 June 2020
  • CategoryRealkom Imobiliare

RealKom Imobiliare vă prezintă trei titluri importante din presa economică de astăzi, dedicate pieței imobiliare din România.

  1. Piața rezidențială după izolare: interesul cumpărătorilor e aproape de normal, iar proprietarii sunt deschiși la vizionări. De ce ajutorul consultantului „cântărește” mai mult acum!

Statisticile Imobiliare.ro arată că indicatorii privind căutările de locuințe se află aproape de nivelul de dinainte de pandemie și chiar peste cel din perioada similară a anului trecut.

Citește mai mult în Imobiliare.ro

     2. Răsturnare de situație. Decizie uimitoare luată de ING România. Anunțul făcut de bancă

ING Bank revine asupra unei decizii pe care o adoptase recent cu privire la condițiile de acordare a creditelor ipotecare. Mai precis, după a crescut avansul creditului ipotecar de la 15% la 35%, banca a revenit și a operat o reducere de 10 procente, coborând avansul ce trebuie oferit pentru obținerea unui împrumut cu 25%.

Citește mai mult în Capital

     3. Dorel Niţă, imobiliare.ro: În doar trei săptămâni din martie cererea a scăzut la 30%, dar de atunci vedem o creştere graduală a cererii

Pe piaţa imobiliară din România cererea este foarte mare, circa 160.000 de cumpărători activi în marile oraşe, pe când oferta este semnificativ mai mică, adică de doar 35.000 de proprietăţi listate la vânzare.

Citește mai mult în Ziarul Financiar

 

Foto: Pixabay

Suntem informați și te informăm și pe tine
Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112