Warning: Missing argument 1 for ShareThisShareButtons\Button_Widget::__construct(), called in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-includes/class-wp-widget-factory.php on line 57 and defined in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-content/plugins/sharethis-share-buttons/php/class-button-widget.php on line 29

Warning: Illegal offset type in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-includes/class-wp-widget-factory.php on line 57
Imobiliare BucuresteneȘtiri din piața imobiliară. Cea mai scumpă casă din lume - Imobiliare Bucurestene
01.BelAirRoadBackDAY

Știri din piața imobiliară. Cea mai scumpă casă din lume

  • Authorrealkom
  • Date 10 June 2020
  • CategoryRealkom Imobiliare

RealKom Imobiliare vă prezintă trei titluri importante din presa economică de astăzi, dedicate pieței imobiliare din România și din lume.

1. Randamentele locuințelor noi din București, printre cele mai bune din regiune. În ce cartiere se amortizează cel mai repede investițiile?

randamentul obținut din închirierea unei locuințe noi bicamerale (construcție după anul 2000), în suprafață de 55 de metri pătrați utili, variază, în Capitală, între 5% și 7%. Cele mai bune niveluri ale acestui indicator, de circa 6,5%, sunt înregistrate în cazul apartamentelor aflate mai departe de centrul orașului, în cartierele cu densitate mai mare, precum Dristor-Vitan, Berceni, Rahova, Crângași.

Citește mai mult în Imobiliare.ro

2. Evoluţia chiriilor înainte şi după STAREA DE URGENŢĂ în pandemie

În medie, chiriile pentru proprietăţile mici (în special garsoniere şi apartamente de 2 camere au scăzut în lunile martie şi aprilie), existând însă constanță sau chiar creştere pe segmentul apartamente 4 camere sau case – vile. În marea majoritate a cazurilor, în ciuda scăderilor de pe segmentul garsoniere – 2 camere, preţurile nu au scăzut sub minimul din ultimul an, fiind comparabile cu cele din aceeaşi perioadă a anului trecut.

Citește mai mult în Titirez.ro

3. Care sunt cele mai scumpe case din lume

Recesiunea economică generată de pandemie în numeroase state ale lumii nu descurajează piaţa imobiliară de lux. Cei cu dare de mână şi resurse pe măsură au parte de o ofertă bogată de proprietăţi exclusiviste. Cea mai scumpă casă din lume costă jumătate de miliard de dolari (foto sus).

Citește mai mult în Observator News 

Foto: Pixabay

Suntem informați și te informăm și pe tine
Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112