Warning: Missing argument 1 for ShareThisShareButtons\Button_Widget::__construct(), called in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-includes/class-wp-widget-factory.php on line 57 and defined in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-content/plugins/sharethis-share-buttons/php/class-button-widget.php on line 29

Warning: Illegal offset type in /home/realkomimob/public_html/imobiliare-bucurestene.ro/wp-includes/class-wp-widget-factory.php on line 57
Imobiliare BucuresteneNoutăți din piața imobiliară. Își mai cumpără românii locuințe? - Imobiliare Bucurestene
stiri-imobiliare

Noutăți din piața imobiliară. Își mai cumpără românii locuințe?

  • Authorrealkom
  • Date 24 June 2020
  • CategoryRealkom Imobiliare

RealKom Imobiliare vă prezintă trei titluri importante din presa economică de astăzi, dedicate pieței imobiliare din România și din lume.

1. Îşi mai cumpără sau nu românii locuinţe după pandemie? 74% voiau să facă o tranzacţie imobiliară

74% dintre respondenţii studiului Storia.ro aveau în plan să facă o tranzacţie imobiliară în acest an, cei mai mulţi dintre ei fiind interesaţi de vânzare sau de cumpărare (63%).

Citește mai mult în Ziarul Financiar

2. Revenire timidă pe piața imobiliară

Pe piața imobiliară, s-au reluat tranzacțiile după ridicarea stării de urgență, începând cu jumătatea lunii mai. Ca urmare, în luna mai au fost vândute, la nivelul întregii țări, 5773 de locuințe, mai multe cu 9% față de luna precedentă. Dar, față de luna mai a anului trecut scăderea este de 35%, potrivit datelor ANCPI.

Citește mai mult în Arena construcțiilor

3. Cum evaluăm corect un imobil în această perioadă

Evaluarea proprietăților este necesară, chiar dacă activitatea pieței imobiliare a scăzut considerabil în ultimele luni, pe fondul crizei economice generată de criza medicală. Totuși, încă există cumpărători și bănci care solicită acest serviciu specialiștilor din domeniul imobiliar.

Citește mai mult în Imopedia.ro

Foto: Pexels.com

 

Vrei să vinzi, să cumperi sau să închiriezi?

Ne găsești aici: www.realkom.ro

RealKom Imobiliare

Cristi Stanciu, consultant imobiliar
cristi.stanciu@realkom.ro
0723.620.112